Review van de ARCTIC W1-3D
[img]ktzTQx2s[/img]
Opbouw van de review:
Inleiding
Specificaties van de monitor arm
Wat zit er in de doos?
Installatie
Conclusie/eindoordeel
[img]OBm5S2q0[/img]
Inleiding
Wat is ARCTIC? ARCTIC is een bedrijf dat verschillende pc producten maakt. ARCTIC maakt: monitor armen, CPU koelers, GPU koelers, case fans, koelpasta en nog meer accessoires.
Vandaag ga ik een monitor arm bekijken van ARCTIC! Mijn review gaat over de ARCTIC W1-3D. Dit is een wall-mounted monitor arm. Hieronder een korte video over de monitor armen van ARCTIC.
Specificaties W1-3D
Door gebruik te maken van de ARCTIC W1-3D is de houding beter voor je nek. De monitor arm kan op ieder zijn hoogte worden afgesteld. Je kan de monitor arm omhoog, omlaag, naar links en naar rechts bewegen zonder de monitor los te hoeven schroven
[img]SxQVTSRk[/img]
[img]E28wGvl2[/img]
Door gebruik te maken van alle opties die de monitor arm heeft kan je alle kabels goed verbergen zodat alles er strak uitziet.
[img]uB91Lq9F[/img]
Met de ARCTIC W1-3D kan je schermen tot 32 inch ophangen. Het maximale draaggewicht is 8kg, tegenwoordig zijn bijna alle monitoren onder 8 kg.
Wat zit er in de doos?
Om te beginnen kijk ik eerst naar de doos. De doos ziet er strak en rustig uit, niet te veel tekst of plaatjes. Door de handleiding op de doos te bedrukken bespaart ARCTIC papier. Dit is een van de punten waar ARCTIC voor staat! ARCTIC probeert manieren te vinden om een kleinere CO2 footprint te maken.
Wanner we de doos open maken zien we dat alles netjes is ingepakt! Alle schroeven, pluggen en moeren zijn allemaal in kleine zakjes aan elkaar vast gemaakt. Alles is netjes per schroef, moer, of plug gesorteerd en zit allemaal aan elkaar vast zodat je niets kwijtraakt.
Natuurlijk zitten er ook de basis stukken (stangen, muurbevestiging en de monitor bevestiging) in van de monitor arm.
[img]sRY9t7f3[/img]
Installatie
Wat heb je zelf nodig bij de installatie:
• Priem en/of boor
• Schroevendraaier
• Potlood
De installatie was erg makkelijk door de meegeleverde spullen. De installatie duurt ongeveer 10-15 minuten.
Stap 1: plaats de muurbevestiging op de muur en zet een punt waar de schroeven moeten komen.
Stap 2: boor een gat in de muur op de aangeven punten.
Stap 3: plaats de meegeleverde pluggen in de muur. Schroef de muurbevestiging vast in de muur.
Stap 4: plaats de stangen op de muurbevestiging en schroef die vast.
Stap 5: schroef je monitor vast aan de beugel! En je bent klaar!
[img]r5GUqFeQ[/img]
[img]rlQmUcOa[/img]
Conclusie/eindoordeel
Als je opzoek bent naar een monitor arm die van alles is voorzien dan zit je goed met de ARCTIC W1-3D. De monitor arm doet goed zijn werk en ik raad hem iedereen aan. Wat ik zelf het beste pluspunt vind is dat je de monitor makkelijk kan verplaatsen op ieder zijn hoogte. Voor deze prijs is dit echt een aanrader, het is elke cent waard! ARCTIC heeft een product van kwaliteit op de markt gebracht waar ze trots op kunnen zijn.
[img]ykepON64[/img]