Het instaleren ging erg makkelijk. Zeer duidelijke beschrijving hoe je de bedrading moet aansluiten. [img]TMzL0z8g[/img]
Alles zit in de verpakking. De schroeven, de boor voor je boormachine, een kantelopzetstukje, verleng kabeltjes etc. [img]dQlAqXd5[/img] [img]FLhCCkZI[/img]
Aangezien ik de nest protect en thermostaat al heb, heb ik dus ook de nest app. Een kwestie van nieuw product toevoegen en het spreekt allemaal voor zich.
De bel in het netwerk hangen ging ook super easy. Kwestie van op de knop van de protect drukken, waarna de bel de netwerk instellingen van de protect over nam. Scheelt weer een paar stappen
Zodra er op de bel gedrukt wordt krijg je na een paar seconden een notificatie op je telefoon. Als je hier op drukt opent de nest app zich en heb je beeld van wat zich afspeelt bij je ( in dit geval ) de voordeur.
Ook als er niet aangebeld wordt krijg je een melding. Je kan in de app knop op de “terug spreek knop “ drukken om tegen de persoon te praten. Ook KUN je een vooringesproken standaard tekst laten horen. Bijv;’ we komen er aan’.
De beeld kwaliteit vind ik ruim voldoende. Ook snachts is het beeld erg scherp. [img]ksqv33wY[/img]
Ik denk dat ik het kantelstukje nog ga gebruiken, maar kijk het eerst nog even aan. Dit omdat het stukje muur vooral snachts erg oplicht.
De app is makkelijk te gebruiken, je kan zien wat er die dag is gebeurd door een soort timeline [img]wVNVT6Kb[/img]
Verder herkent de bel bekende gezichten, wat een leuke gimmick is.
Zelf heb ik geen Google Assistant, maar deze KUN je koppelen aan de bel. De Assistant geeft dan aan wie er voor de deur staat als de persoon door de camera wordt herkend.
[img]R2utlU1v[/img]
Ik ben er voor nu erg tevreden over. Bel wordt compleet geleverd. Instaleren was nog geen 20 min werk.
De prijs daarentegen is wel aan de hoge kant. Maar naar mijn idee is er geen bel momenteel die dezelfde specs heeft.
Je kan ook nog een abbo afsluiten om je beelden op te slaan en de deurbel mensen te laten herkennen. De eerste maand is dit gratis. Ben benieuwd of ik dit na een maand ga missen of niet.