Samsung Syncmaster 2693HM Zwart Review

14 maart 2010, laatste update op 14 maart 2010, 50 views Rapporteer

Ik heb de monitor nu ongeveer anderhalf jaar en over het algemeen ben ik er heel erg tevreden over. De bediening van het menu is wat lastig doordat de toetsen niet altijd goed reageren.
Ik kwam de problemen tegen bij het bewerken van foto's: de kleurechtheid is waardeloos en absoluut niet goed af te regelen. Bij kalibreren kwamen ook de tekortkomingen in de instelling duidelijk naar voren. Het is niet mogelijk de kleurtemperatuur in te stellen, anders dan in grove onbenoemde stappen. De kleurtemperatuur blijkt ook nog eens te verlopen in korte tijd.

Buiten het bewerken van foto's is het een perfecte monitor, lekker groot voor niet veel geld. Ik heb er een tweede bijgekocht een EIZO, die is een stuk beter voor kleurechtheid, maar wat betreft de prijs ook niet te vergelijken.

Heb jij ook een Samsung Syncmaster 2693HM Zwart?