Grappig, ik heb dit toetsenbord ook én ik heb dezelfde muis. What are the odds, hmm

?
OT:
Ik heb dit toetsenbord gekocht vanwege de functionaliteit voor het gamen en WhatsApp bedienen op mijn telefoon, om vervolgens daar niets mee te doen. Nadat ik deze vol in gebruik had genomen, viel het me op dat ik eigenlijk bijna nooit op Whatsapp kijk 's avonds en tijdens mijn werk gebruik ik Whatsapp via de PC.
En de telefoon oppakken tijdens het gamen met de headset ? Ik word eigenlijk nooit gebeld, want zit vrijwel altijd op Discord en als vrienden me nodig hebben, bellen ze mij via daar wel.
Dus tja, de functionaliteit die het toetsenbord biedt, gebruik ik zelf eigenlijk helemaal niet.
Waarom ik dan toch bij dit toetsenbord blijf ? Nou, hij is wit (vind ik erg mooi), hij is groot en hij typt erg lekker. Plus, de headsetaansluiting op het toetsenbord vind ik erg fijn. Wat ik overigens wel jammer vind, is dat de USB-hub op het toetsenbord enkel bedoeld is voor het opladen van iets (ik heb vaak mijn eSigaret eraan hangen), niet voor data. Vind ik persoonlijk een gemiste kans. De special effects voor bij het typen heb ik welgeteld 5 minuten gebruikt, toen had ik er alweer genoeg van.
Gebruik jij je toetsenbord nog steeds ? Het enige echte nadeel van dit toetsenbord is dat de witte variant snel vies wordt.