Ik had een mooie pc die 3 jaar oud is, werkt nogsteeds prima maar kreeg de optie om een nieuwe pc te bouwen, deze kans nam ik natuurlijk. Deze voeding sprak mij wel aan voor in de nieuwe build en de recenties leken goed. Nadat ik alle onderdelen aangeschaft had en mijn oude Asus Strix versie van de GTX 970 in het nieuwe systeem heb gedaan, leek het systeem mooi te werken. Echter bleek het dat het systeem begon met rebooten na een gamesessie.
Nadat het systeem meerdere male rebootte starte ik een forum op tweakers.net en heb ik gezocht naar het probleem en het probleem leek in de voeding te zitten. Voeding terug gestuurd en tijdens het wachten op een nieuwe kreeg ik een bericht op tweakers van iemand die het zelfde probleem heeft met dezelfde voeding en dezelfde videokaart. We hebben toen samen het één en ander onderzocht en het bleek dat er meerdere problemen waren tussen deze voeding en een GTX 970.
Dit is een heel specifiek probleem dus ik kan hier geen hele slechte review voor gegeven, toch is het belangrijk om te kunnen zien bij de product pagina dat er een probleem is tussen deze voeding en een Nvidia GTX 970. Wanneer ik dit probleem door de vingers zie is dit een prima voeding. Mocht je echter een nieuwe voeding nodig hebben voor een systeem met een GTX 970, zoek dan even verder naar een andere voeding van een ander merk of een nieuwere of ouderer generatie van dit model.
Ik heb bijvoorbeeld een andere voeding gekocht en deze lijkt uitstekend te werken met een GTX 970:
pricewatch: Corsair RM650x Zwart
Bronnen: