Samsung QE65Q7F (2018) Zwart Review
De beeld van de Samsung Q7 is schitterend. Het is ongelooflijk. Dit is onze eerste 4K televisie, en we zijn echt onder de indruk van de beeldkwaliteit. De Ambient modus van de televisie is heel mooi. Het lijkt alsof een schilderij aan de muur hangt in deze modus.
Pluspunten
- One Connect doos
- Fantastisch beeldkwaliteit
- Ambient Mode
Minpunten
- Geen Samsung live view app ondersteuning voor ios
Ik heb de Samsung QE65Q7F (2018) voor bijna 2 weken nu, en dit zijn mijn eerste impressies. De beeld van de Samsung Q7 is schitterend. Het is ongelooflijk. Dit is onze eerste 4K televisie, en we zijn echt onder de indruk van de beeldkwaliteit. De rand op deze televisie is bijna onzichtbaar. En de Ambient modus van de televisie is heel mooi. Het lijkt alsof een schilderij aan de muur hangt in deze modus. De gebruikersomgeving is een van de beste die je in een televisie kan vinden. De eerste setup ging heel makkelijk, vanaf uit de doos halen duurde het minder dan 10 minuten voordat de setup helemaal rond was. De Samsung One Remote heeft maar 10 knoppen, en ik kan alles op de televisie bedienen met de 10 knoppen, zo makkelijk en soepel is het. De spraakherkenning op de OneRemote is perfect. De apps zijn heel goed, bijvoorbeeld de Netflix app weet wat ik laatst heb bekeken, zo kan ik rechtstreeks vanaf daar beginnen te kijken zonder weer in te loggen. Zommige apps ondersteunen de spraakherkenning nog niet, maar als ze die gaan ondersteunen in de toekomst is het niet meer nodig om in te typen om bv. iets te zoeken op Netflix of Youtube. The nieuwe 2018 modellen hebben geen aparte stroomkabel want de stroom van de televisie komt ook via de One Connect doos. Zo er is maar een bijna onzichtbaar kabel die van de televisie naar de One Connect doos loopt, en alle andere kabels zoals HDMI en stroom gaan naar de One Connect doos. De televisie kan ook een verbinding maken met Amazon Echo Dot, zo ik kan Alexa vragen om bv. de televisie aan of uit de zetten met spraakherkenning.. Mooi toch!! Het enige functie die ik nog mis is dat de Samsung live view app nog niet beschikbaar is voor deze televisie. Zo ik kan niet mijn telefoonscherm op dit moment spiegelen op de televisie. Samsung klantenservice heeft mij laten weten dat ze zijn bezig met een nieuwe versie van de app, zo binnenkort kan ik ook genieten van deze functie. Dan heb ik geen aparte toestel zoals Apple TV of Google Chromecast meer nodig om dit te doen.