MSI GeForce GT 710 1GD3H LP Review
7 juni 2018, laatste update op 7 juni 2018, 595 views
Rapporteer
Product gekocht
Goedkoop kaartje die je kan gebruiken in plaats van de integrated graphics van je processor. Zodra je dus geen video graphics in je processor hebt zitten, maar niet veel extra geld wil bij leggen. Dan is dit een optie.
Pluspunten
- Goedkoop
- Passief gekoeld, dus geen geluid
- 1 slot
3 van 5 sterren (Voldoende)
UNBOXING
De unboxing is zeker niet spectaculair. Zodra je de doos openmaakt zit de grafische kaart gewoon een doosje met wat papieren hoe te installeren. Ook krijg je er een andere shield bij zodat die perfect in je pc past.
Installatie
De installatie van dit apparaat is zeer eenvoudig. Het verloopt eigenlijk precies hetzelfde als andere grafische kaarten, maar heeft maar 1 slot nodig. Omdat het een kleinere kaart is, gaat het nog gemakkelijker omdat er geen kabels of andere dingen snel in de weg zullen zitten.
Prestaties
En hier is waar het dan al snel ophoud als je gaat kijken naar de kaart. De kaart is zeer handig zodra je alleen een beetje op internet zit of voor school een verslag moet typen. Zodra je al naar wat zwaardere dingen gaat kijken als gamen zal deze het al snel niet meer goed handelen. De performance zijn voornamelijk om je graphics in je processor te vervangen (er wordt dan ook geclaimd op de doos dat deze 10x zo goed zouden zijn, maar heb ik niet uit kunnen testen omdat ik zelf geen graphics in mijn processor heb zitten: Ryzen 1600.) Meer kan ik er zelf dan ook niet over vertellen omdat ik hem niet goed en grondig heb kunnen vergelijken met andere systemen.
EINDOORDEEL
Deze kaart is handig zodra je geen geld hebt voor een dure grafische kaart, maar wel beeld nodig hebt op je computer. Als u iets meer geld ter beschikking heeft zou ik toch even verder gaan kijken, want prijs kwaliteit zijn er wel betere kaarten te vinden.