AVM FRITZ! WLAN Repeater 1750E Edition International Review

31 mei 2018, laatste update op 31 mei 2018, 911 views Rapporteer
Product gekocht 0

Pluspunten

• Goed bereik
  • Hoge 5Ghz en 2.4Ghz snelheden zoals vermeld
  • Prima kwaliteit zoals je gewend bent van Fritz!

Minpunten

• Moet rechtstreeks in een stopcontact (beetje onhandig formaat)

Dit is een mooie repeater die achter mijn Ziggo modem hangt om voor verbinding op de bovenverdieping te zorgen. Dit werkt prima, hij is aangesloten in de meterkast op de benedenverdieping en zorgt voor prima internet op de eerste en tweede verdieping. Een PS4 op de eerste verdieping werkt ook prima op de wifi verbinding.

Heb jij ook een AVM FRITZ! WLAN Repeater 1750E Edition International?

Moet rechtstreeks in een stopcontact (beetje onhandig formaat)
Ik begrijp niet goed waarom je dit als minpunt opgeeft tenzij je eigenlijk een op batterijen wilt/zoekt. Tot die tijd zal elke extender/repeater rechtstreeks in een stopcontact (hetzij in de muur of in een verlengkabel of iets dergelijks) gestopt moeten worden.
Ik begrijp precies wat de reviewer bedoeld. Het nadeel tov een losse (Fritz)router (met voeding of stekker) is dat deze repeater - net als zoveel andere- een stekkermodel is. En deze is nogal lomp groot en neemt gewoon 2 plekken in als je een dubbel stopcontact hebt. Ook plaatsing in een lange verlengdoos is daarmee lastig.
Het had geholpen als ze de stekker draaibaar hadden gemaakt.