Sharkoon Quad CCFL Caselight Review

ro3lie
19 mei 2010, laatste update op 19 mei 2010, 1.333 views

Sharkoon Quad CCFL Caselight

Het licht van de neon is alles behalve rood. Het gaat richting roze met een rode tint, en geeft ipv een donkere rode gloed een lichte rood/roze gloed. Opzich hoeft dit niet slecht te zijn maar het is niet wat je koopt De neon zelf heb ik al meer dan 3 jaar in bezit en zowel de CCFL module als de neon buisjes zijn nog allemaal top in orde! Alleen bij een buisje zie ik aan de top een zwart puntje van ongeveer 5mm. Ze worden niet warm en geven opzich wel een sfeervol licht, ik heb het tegenwoordig op mijn sound reactive ccfl controllers staan en knipperen daardoor op de muziek of willekeurige modus. En hij houd het nog steeds vol dus dat zou niet veel uit moeten maken. Wat ik wel mee maakte is dat de...

Pluspunten

• Lange levensduur, geen problemen

Minpunten

• Slecht klittenband mee geleverd en geen 100% rode kleur.

2 van 5 sterren (Slecht)
Het licht van de neon is alles behalve rood. Het gaat richting roze met een rode tint, en geeft ipv een donkere rode gloed een lichte rood/roze gloed. Opzich hoeft dit niet slecht te zijn maar het is niet wat je koopt ;)

Wat ik wel mee maakte is dat de 10cm neon van Revoltec Ultra Bright Cold RED Light wel echt rood is en kan dus niks anders zeggen om deze aan te raden! Deze zijn overigens ook in 30cm te krijgen ;)

Heb jij ook een Sharkoon Quad CCFL Caselight?

De neon is niet rood maar roze. Dit is toch een tegenvaller als je kijkt naar de foto en er van uitgaat. Als je echt puur rode neon zoekt is dit niet wat je zoekt.

Verder werkt het wel goed en lang heb het inmiddels al weer 2 jaar.
Ja het valt vies tegen, ik dacht dat het zelf wel zou mee vallen maar niet dus. Echter gebruik ik ze nu nog wel, nu mijn interieur van de kast zwart is valt het wel mee. Maar de serie van Revoltec is wel 100% rood en die zal ik binnenkort wel kopen om de boel te vervangen. Ziet er veel beter uit! De behuizing zelf is ook al rood getint. Dus dat zal ook wel wat doen.
heb al vele reviews gelezen over dat deze balkjes roze zijn met slecht klittenband :O
heb zelf de blauwe deze doet het goed en heeft ook de goede kleur de klittenband daarintegen :P
Welke sound reactive ccfl controller heb je als ik vragen mag? Op zich wel een aardige review, voor een lampje :+