Zalman ZM-NC2000 Ultra Quiet Notebook Cooler (Zwart) Review

9 maart 2010, laatste update op 9 maart 2010, 75 views Rapporteer

Inhoud doos De koeler zit netjes in een ruime doos waar deze bestendig is voor beschadiging. Als je de doos open maakt tref je de koeler zelf aan, deze word op zijn plaats gehouden door 2 stukken. Er zit ook nog een zakje bij waar de handleiding en een usb kabel in zit. Installatie & gebruik Deze koeler is zeer gemakkelijk in gebruik. Als je de usb kabel aan hebt gesloten gaat deze automatisch aan als je je laptop aan zet. Ik heb helemaal niks hoeven installeren, hij deed het al op het moment dat ik hem in mijn laptop plugde. Hij is gemakkelijk te bedienen, er zit namelijk een knopje om hem aan en uit te zetten en een scroll wieltje waar je de snelheid van de fans mee kan regelen. Zeer gemakkelijk dus!! Temperatuur Deze...

Pluspunten

• Koelt goed
  • Fans produceren niet veel geluid

Inhoud doos
Er zit ook nog een zakje bij waar de handleiding en een usb kabel in zit.

Installatie & gebruik

Temperatuur
Deze info komt later omdat ik nog niet lang heb ;)

Heb jij ook een Zalman ZM-NC2000 Ultra Quiet Notebook Cooler (Zwart)?