Een aanrader, deze hoes! Echte heavy duty kwaliteit heeft ie niet, maar volgens mij heeft geen enkele hoes voor de Ipad Pro 10.5" dat op het moment. Naar mijn mening is dit de beste keuze op dit moment en zeker voor ouders met kinderen.
Pluspunten
- Goede bescherming
- Past goed strak om de Ipad
- Ondanks 'heavy duty' toch bescheiden formaat
Minpunten
- Uitsparing voor logo Apple maakt de Ipad onnodig kwetsbaar
Mijn zoontje van zeven jaar heeft zijn oude Ipad 4 inmiddels helemaal grijs gespeeld. De batterij ging nog maar een paar uur mee, dus tijd voor een nieuwe. Na veel twijfelen toch maar gekozen voor de Ipad Pro 10.5". Hij is twee keer zo duur als het budgetmodel, maar als hij net zo intensief gebruikt wordt als de oude Ipad 4, is hij het geld meer dan waard.
Bij de oude Ipad 4 hadden we een Griffin Survivor, erg tevreden over. Toen ik twee jaar later voor zijn zusje ook een Ipad kocht (Ipad Air 2) kochten we hier weer een Griffin hoes bij. Maar wat een waardeloze hoes was dat. Na een maandje al flinke barsten in het scherm en twee jaar geleden viel de hoes helemaal uit elkaar. Netjes een nieuwe opgestuurd gekregen van Griffin, maar ook de nieuwe is inmiddels aan vervanging toe. Geen Griffin meer dus.
Hoewel mijn zoon inmiddels al wat ouder is en hij wat zorgvuldiger met zijn Ipad omgaat, vond ik het voor zo'n duur apparaat toch wel weer fijn om een goede hoes te kopen. Na veel reviews te hebben gelezen, gekozen voor de Otterbox Defender.
Mijn eerste indruk, is dat dit een zeer solide hoes is. De beschermende randen zijn wat dunner dan bij de Griffin Survivor voor de Ipad 4, maar zien er wel stevig uit. Ook is het niet zo'n bakbeest, hij heeft nog altijd een bescheiden maat. De hoes past ook naadloos, beter dan de Griffin bij de Ipad Air 2. De uitsparing voor het Apple logo vind ik zelf wat overdreven. Ik had liever iets meer bescherming gehad dan zo'n fashion statement. Inmiddels hebben we de hoes (en de Ipad) een week en zijn we er erg tevreden over.
Al met al kan ik de hoes zeker aanraden. De heavy duty kwaliteit van de Griffin Survivor voor de Ipad 4 heeft ie niet, maar volgens mij heeft geen enkele hoes voor de Ipad Pro 10.5" dat op het moment. Naar mijn mening is dit de beste keuze op dit moment (voor ouders met kinderen).