hoi ik heb sinds 3 weken de 55pus6561 , een en a ellende, nieuw moederbord gehad, na een week valt de hele tv uit . BCC gebeld philips ce repair die pas na één week kon komen, heb ik besloten af te zioen van de 6561 en direct te ruilen met bijbetaling naar de 7305/12, heb ik hier goed aangedaan, overigens is de 6561 niet meer verkrijgbaar ? ik heb geprobeerd te vergelijken maar dat lukt niet, ga ik erop vooruit ? meer mogelijkhden, de 6561 is 100Hrz de 7305 60 Hrz, maar dat schijn t niet zo veel te zeggen in tv land, games gaan toch automatisch naar 4 k 60 hertz. ioemand die me even een warme hand reikt, en mij wat wijzer maakt, leuk iig dat ik tegen de afstanfbediening ken kletsen :-) ...ik zie wel prijsverschillen van Ca 140 euro, maar dat zal altijd wel zo blijven neem ik aan... de 6561 hd ik overigens in de outlet bij BCC, dus NOOIT meer een outlet.. vervangen een nieuw mobo, na afkevering bleek waarom die in de outlet was, bij de omschrijving stond "alleen doos opengeweest" niet dat hij continue uitviel en uren uitbleef. dus vandaag recht op mijn retour genomen en met bijbetaling naar een hogere serie gegaan, ( verstandig ?? graag iemand die er veel vanaf weet als mij :-)