€ 289,- bij Wifimedia

Edifier S350DB Review

19 mei 2018, laatste update op 19 mei 2018, 624 views Rapporteer

Dit is een geweldige 2.1 set voor Muziek en Film en Gaming.
er zit een heerlijk scherp (positief) hoog in gecombineerd met lekkere warme midden tonen en een super strak laag. Wat een geluid!

Pluspunten

• Fantastisch geluid zoals je van edifier mag verwachten
  • Kersen houten design (smaken verschillen)
  • aansluitingen genoeg!
  • een goed en helder hoog, warme midden tonen en een strak laag.

Minpunten

• er zijn geen minpunten

Edifier timmert hard aan de weg, het is een merk dat weet hoe je uitstekende audio moet maken voor nette prijzen.

Ze hebben prachtige producten uiteenlopend van zeer interessante soundbars tot aan super 2.0 setjes die bijna geen subwoofer nodig hebben.
in dit geval review ik een 2.1 set met een flinke subwoofer!

Heb de set een paar weken maar heb er serieus al behoorlijk wat uren op zitten. (tot ergernis van mijn buren)

Met de S350DB hebben ze een Mooie 2.1 set op de markt gebracht die een mooi geluid geeft zoals we eigenlijk wel gewend zijn inmiddels van Edifier. Heb ervaring met het merk. Zelf eigenaar van de S350DB en heb bij m'n PC een 2.0 Spinnaker set staan. Edifier staat voor kwaliteit en prijs. Geweldig geluid voor nette prijzen. gedurfde ontwerpen en gebruiksgemak. prijstechnisch goede producten maar ook in het hogere segment!

de Edifier S350DB heeft alles in huis. De set is vooral gericht op muziek maar doet het evengoed op film en gaming! Het hoge is ruim voldoende aanwezig en dat in combinatie met het goed gebalanceerde midden maakt het dat het lekker warm en gedetailleerd is. en dan hebben we het nog niet over de subwoofer gehad... wow wat een geluid! het laag is laag. Er is geen overcompensatie op de satellieten de lage frequenties zijn er gewoon maar wel wanneer het nodig is.

Ook het weglaten van de stofkappen geeft de S350db een frisse look. (ik persoonlijk houd daar wel van) Ook vind ik de kersenhouten kleur mooi in combinatie met de zwarte speakers. past goed in mijn interieur.

wanneer je je deze set gaat openschroeven naar zijn max volume (let wel op de buren ;) ) dan is het geluid oorverdovend hard zonder enige vervorming. het beste resultaat is wel te behalen via de optische digitale ingang. met bluetooth aptx moet je ook ver komen want dat zit er ook op! op dat hoge volume blijft alles lekker gescheiden en even helder.

de tweeters en de midrange speakers van de S350DB zijn een waar genot om naar te luisteren. vooral wanneer je luistert naar de wat oudere muziek (jaren 70, 80, 90ties) dan hoor je vooral meer detail in het hoge, meer nuance meer informatie meer instrumenten en kleine dingetjes die je voor het eerste hoort. Er zit een lekker scherp randje aan (maar wel een zeer positief randje) dat scherpe is juist goed want dat geeft de 2.1 set een mooi compleet geluid. Het midden is lekker aanwezig en je kan alles beter volgen daardoor.. moeilijk uit te leggen maar je ontdekt echt je muziek / film opnieuw.

Deze set is echt een goede aankoop waar je geen spijt van gaat krijgen. Koop hem nou maar gewoon want de prijs is goed. Je krijgt er serieuze kwaliteit voor terug. Hier zeg je u tegen. Wat een wow factor!

Geschreven door een Edifan.

Heb jij ook een Edifier S350DB?