Kingston A400 2,5" 120GB Review
14 mei 2018, laatste update op 14 mei 2018, 702 views
Rapporteer
Product gekocht
Een goede snelle ssd voor je besturingssysteem die ook zeker zijn prijs waard is.
Ik heb deze ssd gekocht nadat ik mijn slome oude hdd niet meer uit kon staan. Ook al heb ik behoorlijk redelijke hardware die zeker goed genoeg moet zijn om windows 10 te runnen, duurde het soms zelfs 2 minuten voordat de start knop reageerde, zelfs op idle, dit gaf voor mij de doorslag om een ssd te kopen.
Zoals je net hebt gelezen was mijn ervaring met snelheid niet geweldig en daardoor lagen mijn verwachtingen dan ook niet te hoog voor deze ssd, want alles was al beter. Ik heb bij het kiezen voornamelijk naar de prijs en leessnelheid gekeken aangezien ik alleen mijn os erop wilde zetten en dan een schrijfsnelheid van 200mb/s al goed genoeg is.
Uiteindelijk koos ik voor deze ssd, een goede schrijf en lees snelheid en bijna perfect ten opzichte van de prijs. Ik wilde ook graag een betrouwbaar merk en dat was Kingston, de betrouwbaarheid van mijn RAM zegt misschien niet veel over de ssd, maar het betekende voor mij vooral dat de productiekwaliteit van de componenten goed is.
Omdat het een kleine ssd is heb ik onmiddelijk de downloadfolder van chrome op een andere schijf gezet, maar dit is geen minpunt als je terugdenkt aan de prijs.
ook qua afmetingen is de ssd zeer klein en ook al raad ik dit niet aan, je zou het ding zelfs los aan de achterkant van de pc kunnen hangen waar hij niet zichtbaar is, voor het geval je een opgeruimte pc wil of voor een of andere reden ruimte nodig hebt en de schijf trays weghaalt.