Huawei P10 Lite Single Sim (4GB ram) Zwart Review

12 mei 2018, laatste update op 12 mei 2018, 417 views Rapporteer
Product gekocht 0

voor de prijs heeft de telefoon een heel mooi beeldscherm en is het vrij snel. ook ziet het er mooi uit tot je het van een hoogte van 30 cm laat vallen (nachtkastje). de camera is erg goed. 1 week en hij was kapot gevallen van mijn nachtkastje.

Pluspunten

• goede camera
  • mooi
  • snel
  • vingerprintscanner

Minpunten

• extreem breekbaar

1 van 5 sterren (Waardeloos)
na een kleine val van een nachtkastje is niet alleen het lcd scherm helemaal onbruikbaar, zelfs de vingescanner werkte niet meer. het lijkt een mooie telefoon maar de bouwkwaliteit laat heel veel tegen zich spreken. een pluspunt de camera werkt nog maar is onmogelijk te gebruiken.
de telefoon is erg glad en moeilijk vast te houden dus zelfs als je hem vasthebt kan die zomaar kapot gaan. de grootste nadelen van de telefoon komen dus allemaal van de glazen achterkant.
het was de snelste telefoon die ik tot nu toe heb gehad en kon al het dagelijkse gebruik van software aan.
doordat het zo breekbaar is adviseer ik of een andere telefoon te kopen of een gigantisch hoesje dat je op de eerste dag van gebruik al hebt. ik heb op de dag dat ik het ding kocht een hoesje besteld en die is vanochtend aangekomen. een dag te laat dus.

Heb jij ook een Huawei P10 Lite Single Sim (4GB ram) Zwart?

Het is begrijpelijk dat je baalt dat de telefoon het heeft begeven, maar om dan deze 'review' te schrijven en het apparaat 1 ster te geven terwijl je het zelf hebt laten vallen :? daar heeft de lezer niet zoveel aan.
Er is geen smartphone heel goed bestand tegen een val (sommige een beetje), de hoogte van de val zegt trouwens ook niet alles, 'als ie verkeerd valt heb je pech' 30cm hoogte voor een nachtkastje is wel heel erg laag. Een hoesje en een verzekering zijn soms voor een prikkie bij je abo af te sluiten, zou ik de volgende keer doen... én een zacht kleedje naast het bed... tot onder het nachtkastje ;)
Ik heb zelf een mate 10 lite.
Deze telefoon is inmiddels verschijnende keren gevallen.
Zit alleen een krasje op het beschermhoesje.
Ik vind dit persoonlijk ook geen revieuw van een product maar meer van ik heb mijn mobiel laten vallen en nu is die kaduuk