Freecom Musicpal USB Remotecontrol Review
4 maart 2010, laatste update op 4 maart 2010, 58 views
Rapporteer
Geweldig apparaat, zeker voor de prijs-kwaliteitverhouding.
Het is gemakkelijk te bedienen en (even doorhebben) de afstandsbediening is een goed hulpmiddel waarmee je alles met betrekking tot de besturing kan bereiken.
Ik heb v1 nu zo'n jaar in huis en aangesloten op mijn luxman-versterker en Warfedale boxen heb ik een volwaardige geluidsinstallatie. Ook zonder externe installatie is het geluid beter dan je zult verwachten.
Minpunten
- Misschien zijn de knoppen op de Musicpal een beetje wankel. Maar als je zo vaak mogelijk de afstandsbediening of je computer gebruikt dan kunnen de knoppen niet stuk.
Geweldig apparaat, zeker voor de prijs-kwaliteitverhouding.
Mijn gehele voorraad aan muziek, luisterboeken en hoorspelen staan op een HD die ik heb aangesloten op de USB-poort van mijn accespoint. De MusicPal kan dus draadloos mijn gehele audiotheek aanspreken zonder dat mijn computer aan hoeft te staan. In deze configuratie kan mijn tweede MusicPal op mijn slaapkamer mij wekken met mijn favoriete muziek. Mocht er eens een storing in de internetverbinding optreden dan word je toch gewekt door een sample van een kraaiende haan.
Er zijn vijf verschillende wektijden in te stellen. Daarmee kun je alle werkdagen in één keer maar ook afzonderlijk instellen en de weekeindedagen apart.
Naast de bediening op de MusicPal zelf en met de afstandbediening, is de MusicPal ook vanuit je computer te besturen. Wonderlijk om je radio op een andere zender zetten regelrecht vanuit je laptop.
Alle instellingen zijn vanuit je pc of laptop gemakkelijk te wijzigen.
TIP: download allereerst de handleiding in het Nederlands om je op alle voordelen van de MusicPal vooraf te verheugen.
Veel plezier met je MusicPal. Je zult er gaan spijt van krijgen.
Groetje Haije