Als je een headphone amp of dac/amp combo gebruikt met een aparte aparte voeding, is dit product misschien niet voor jou.
"The problem is that the mic shares ground with the headphones on the v-moda mic, that's why you cannot connect it to different sources, it creates a ground loop."
Wanneer ik bijvoorbeeld mijn SMSL AD18 (amp/dac) gebruik in combinatie met mijn onboard audio op mijn PC, krijg ik een vervelend HUMMMMMMMMMMMMMMMMMM geluid in mijn koptelefoon (veroorzaakt door de zogenaamde ground loop omdat er 2 verschillende voedingsbronnen zijn).
Ik ben zelf geen expert op dit gebied, maar het lijkt me een design flaw, de kabel zou anders ontwikkeld moeten worden.
Ik gebruik op het moment een Creative E1 (USB geluidskaartje) en dat werkt eigenlijk perfect.
Je kunt natuurlijk ook gewoon je onboard audiokaart gebruiken!
Ik geef het product een 'voldoende', het werkt voor mij voldoende maar heeft wel een serieus gebrek.
Vergeleken met mijn Massdrop Minimic (vergelijkbare audiokwaliteit en prijs) vind ik het een downgrade (hoewel dit beter werkt i.c.m. mijn X2 omdat het één geïntegreerde kabel is i.p.v. 2 losse kabels).
De Massdrop Minimic zou ik een GOED geven, werkt met elke koptelefoon en je hebt natuurlijk het ground loop probleem niet!