Heb dit moederbord afgelopen zomer aangeschaft nadat mijn oude pc het na een blikseminslag had begeven. Het moederbord werkt in combinatie met een AMD Athlon 64 3500+ en Kingston Valueram. De bijgeleverde documenten en software waren meer dan voldoende, en bij dit moederbord krijg je zelfs een recovery disk om je BIOS te herstellen als je deze "per ongeluk" hebt weten te verneuken.
Het overklokken kon natuurlijk niet uitblijven en ik kreeg mijn 3500+ op de snelheid van een 3800+. Verder klokken zou mogelijk zijn geweest maar jammer genoeg was mijn RAM hier de beperkende factor. Menig overklokker zal zich zeker kunnen bezighouden met dit moederbordje.
Wat wel een storende factor zou kunnen zijn is de standaard 40mm fan die op het moederbord zit en zorgt dat je Northbridge koel blijft. Na verloop van tijd wordt de herrie alleen maar luider door de slijtage en het aantal stof die er verzeild in raakt. Ik heb gelezen dat Asus gratis een vervangende fan opstuurd mits het je stoort, maar naar mijn idee zal die fan ook een takkeherrie produceren. Daarom heb ik een Zalman NB heatsink erop gemonteerd, wat ik andere mensen ook aanraad.
Mijn conclusie:
Het is het kopen waard. Menig gamer heeft ruim voldoende aan dit moederbordje,...