Wacht, dus je koopt bewust een toetsenbord dat niet mechanisch is maar benoemt dat vervolgens wel als een van de minpunten? Dat slaat echt nergens op
Zoals @
Spinner zegt zie je dit wel vaker bij reviews. Als je een bepaald iets als minpunt ziet, koop dan een product dat dat minpunt niet heeft. Soms is dat wat lastig omdat minpunten pas na een tijdje duidelijk worden, maar in dit geval weet je het minpunt op voorhand al. Als ik een manual lens voor m'n camera koop, wetende dat het geen autofocus heeft, dan ga ik toch ook niet melden dat het ontbreken van autofocus een minpunt is

Of het moet een uniek soort lens zijn waar geen vergelijkbare modellen mét autofocus voor zijn. Ik heb wel eens een lens gekocht die een stile autofocus zou moeten hebben maar in werkelijkheid was ie niet altijd even stil. Dát is een minpunt. Maar genoeg toetsenborden met mechanische toetsen én RGB, dus als je het ontbreken van mechanische toetsen écht als minpunt ziet, koop dan een mechanisch toetsenbord. Niet opeens achteraf een missende feature van duurdere modellen opeens gaan benoemen als minpunt van het goedkope model.
[Reactie gewijzigd door SomerenV op 17 april 2018 01:51]