Inleiding:
Ik zocht een goedkope monitor die snel reageert, en Quad HD is. Helaas kom je dan bij een TN-paneel uit. De kleuren zijn oke-ish, maar niets vergeleken bij een IPS paneel. Bij mijn weten haalt IPS nog geen 1ms, mocht ik mij hier toch in vergissen.. Dan zijn deze monitoren waarschijnlijk €500,- plus, in deze prijs range heb ik niet gezocht.

Player Unknown Battleground
Voor mij was de keuze tussen 70 a 75hz en 144hz snel gemaakt. Aangezien mijn GTX980 op deze resolutie toch geen 144fps pushed, vind ik de 144hz een waste of money.
System specs & Settings:
Anti-Aliasing: Medium
Post-Processing: Medium
Textures: Medium
Rest: Very Low
FPS: 85 (stabiel en vloeiend)
Het paneel staat (overclocked) op 75hz verder gaat deze ook niet, 85 & 90 FPS in game geeft geen screentearing.
Conclusie:
Speel je PUBG, en heb je moeite met het zien van enemys in welke hoek dan ook. Dan lost een hogere resolutie veel op. In dit spel vind ik een TN paneel een voordeel, zeker omdat de campers in de hoekjes zitten. Door de wat mindere kleuren (zwart) vallen ze gewoon prima op. Waar ik voorheen max 5 kills per game had zit ik nu op 8 tot 12 kills. Dit is toch een redelijke gain. Ik moet nog even wennen aan deze monitor (de grote) maar hoop/verwacht zeker nog beter te worden.