Asus EAH5770 CuCore/2DI/1GD5 Review

13 februari 2010, laatste update op 25 oktober 2010, 599 views Rapporteer

Hoi allen
Hier wil ik jullie, dus even voor waarschuwen.

Minpunten

• Hoi allen
  • Deze videokaart heb ik pas geinstalleerd. Deze heb ik overigens in Crossfire opstelling samen met de Asus EAH5770/2DIS/1GD5/V2.
  • Tijdens het spelen van een spel (eve en empire total war) viel me op dat mijn nieuwe kaart veel hogere temperaturen haalt dan Asus EAH5770/2DIS/1GD5/V2. De nieuwe videokaart komt boven de 80 graden terwijl de Sapphire 5770 dan op 65 graden is. Daarbij gaat natuurlijk bij zo'n temperatuur van boven de 80 graden de fan flinkt te keer en wordt hij hinderlijk hoorbaar.
  • Hier wil ik jullie, dus even voor waarschuwen.

Hoi allen

Hier wil ik jullie, dus even voor waarschuwen.

Heb jij ook een Asus EAH5770 CuCore/2DI/1GD5?

Ik heb deze kaart net geinstalleerd in crossfire opstelling samen met de Asus EAH5770/2DIS/1GD5/V2. Tijdens het spelen van games (eve en Empire Total War) kwam ik tot een nare ontdekking, namelijk dat deze kaart boven de 85 graden uitkomt, terwijl de Asus EAH5770/2DIS/1GD5/V2 dan nog 65 graden is. Ik raad iedereen dus aan deze kaart niet te kopen, omdat een videokaart boven de 90 graden aanzienlijk minder lang mee gaat.Gevolg hiervan is dat de fan vol uit gaat draaien en wordt deze onaangenaam hoor baar word en overklokken daar zal ik helemaal niet aanbeginnen zonder een ander cooler.
Misschien is je airflow niet helemaal goed, of krijgt je videokaart hete lucht.
De videokaart hoort niet 90 graden te worden.
Ik heb hetzelfde probleem! Ik heb geen crossfire o.i.d , maar na een kleine 30 min. gamen (1st person shooter ofzo) dan gaat de fan echt super hard draaien met een hoop kabaal. Daarna geeft het doctor proggie een 'overheat' signaal en klapt hij uit het spel... Erg irritant. |:(