Asus N71JQ-TY002X Review

11 februari 2010, laatste update op 11 februari 2010, 410 views Rapporteer

Heb deze laptop nu 2 weken en ben er heel erg tevreden mee. heb er 1 500gb schijf uitgehaalt en er een Corsair 64GB GEN2 HDD ingebouwd en daar win 7 prof 64 bits op geinstalleerd en het loopt als een trein. De laptop is wel wat zwaar voor zijn gebruik maar daar is aan te wennen... Deze laptop is ook zowel voor multimedia als voor game gebruik erg geschikt (mijn mening) er zit een hele leuke videokaart in en de benchmarks zijn erg leuk Kortom ik ben heel erg tevreden over dit product en voor meer vragen valt altijd de praten in deze topic

Pluspunten

• Erg mooi beeld vooral de grootte.
  • hardstikke snel
  • en start met een ssd schijf binnen de 15 sec op
  • en sluit af binne de 7 seconden

Minpunten

• Erg langzaam in het begin omdat er veel asus utilities opstaan.
  • 5400rpm schijven

Heb deze laptop nu 2 weken en ben er heel erg tevreden mee.
win 7 prof 64 bits op geinstalleerd en het loopt als een trein.

De laptop is wel wat zwaar voor zijn gebruik maar daar is aan te wennen...
er zit een hele leuke videokaart in en de benchmarks zijn erg leuk ;)

Kortom ik ben heel erg tevreden over dit product en voor meer vragen valt altijd de praten in deze topic 8-)

Heb jij ook een Asus N71JQ-TY002X?

waar heb je deze besteld?
Want ik krijg telkens een verder uitgestelde leverdatum bij centralpoint. En de overige aanbieders hebben em ook niet op voorraad.
deze laptop is nog nergens te bestellen.
Deze laptop valt onder de nieuwe lijn van asus en deze wordt nu mondjes maat geleverd omdat er heel veel vraag naar is. waarschijnlijk is deze laptop vanaf half maart leverbaar.