Amazon maakt er een puinhoop van. Even op een rijtje gezet:
- De Oasis wordt sinds oktober aangeboden op amazon.de (keurig vertaald in het Nederlands!). “Nu bestellen”, stond er steeds. Echter, pas in de laatste bestelfase, na selectie van het ontvangstadres, wordt aangegeven dat deze niet beschikbaar is in Nederland.
- De beschikbaarheidsdatum is sinds de introductie continu opgeschoven.
- Er wordt bijna dagelijks per e-mail reclame gemaakt voor de Oasis in het Nederlands, terwijl deze dus niet te verkrijgen is in NL.
- Vanaf heden (per 24-12-2017) blijkt eindelijk de Oasis beschikbaar te zijn, maar helaas, nu staat er ineens wél bij dat de Oasis niet beschikbaar is in Nederland.
- Toebehoren, zoals de Amazon cover, was wel steeds te koop en te verkrijgen via amazon.de. Dat is volkomen onlogisch, want die cover is alleen geschikt voor de Kindle Oasis, welke dus niet te verkrijgen is in NL.
- Volgens de amazon website zijn Kindles verkrijgbaar in Nederland, zie:
https://www.amazon.de/gp/...lay.html?nodeId=201270050 Men spreekt dus zichzelf tegen.
- Het is nu dus nog steeds onduidelijk of de Kindle Oasis 2017 ooit beschikbaar komt in Nederland vanuit Amazon, en zo ja: wanneer.
- Navraag bij de klantenservice op Amazon.de levert slechts deze reactie op: “hij zou eigenlijk in NL beschikbaar moeten zijn”. Het is me nog niet gelukt om ergens een reden te ontfutselen.
- Gisteren kon de Oasis 2017 besteld worden op amazon.com (dus de VS variant). ‘ships to the Netherlands’, stond erbij. Vandaag staat er: ‘this item does not ship to the Netherlands’. Ongelofelijk.
Ik heb blijkbaar enorm geluk gehad, en ik moet wel een van de weinigen zijn die een exemplaar heeft weten te bemachtigen in Nederland (via Conrad.nl).
[Reactie gewijzigd door christopher72 op 24 juli 2024 22:55]