@
HenkRood
Dag Henk,
Duidelijke vragen, hieronder mijn input. Om je vragen duidelijk beeld te geven heb ik wat foto's toegevoegd. Als je dit eenmaal hebt gelezen kan het zijn dat je hem helemaal niet meer wilt hebben

Om je vragen zo goed mogelijk te beantwoorden heb ik situaties gemaakt die er normaal niet zijn. Daarom: ik heb hem nu al een tijdje en ben er zelf nog
steeds erg gek mee. De punten hieronder zijn bij mij niet van belang. Zo staat hij op de studeer en is het er vaak wat donker gezien ik na het werk hier af en toe wat knalwerk verricht. Heb laatst wel weer een nieuwe update gekregen, dit doet hij automatisch en werkt goed. Je hebt er geen last van, wel krijg je een melding dat hij het installeert de volgende keer wanneer de TV ingeschakeld wordt. Hier moet je dan even op wachten.
- Vrij snel last van invallend licht
In mijn opstelling heb ik daar geen last van gezien ik hem met de rug naar het raam heb staan. Maar om dit toch even te testen. Heb ik er een lamp boven gehouden, hier heb ik geen last van. Wel kan je bij een donker/zwart beeld goed zien wat er verder allemaal op het bureau ligt, dit is volgens mij bij elke TV... denk ik. Wat het wel minder mooi maakt is wanneer je de lichtbron lager plaatst en via de TV kan zien. Maar wie kijkt dan ook zo TV...
- Kijkhoek is niet erg groot
Ik heb hier nog nooit last van gehad. Ook niet wanneer we met meerdere voor de TV zitten. Hier heb ik ook even een foto van gemaakt.
- Onregelmatige verspreiding achtergrondverlichting
Voor zover ik zie lijkt het overal gelijk.
- Scherm weerkaatst veel licht
Vind dit reuze meevallen en ik heb ook geen lamp boven mijn TV hangen, ook niet in de woonkamer of slaapkamer. Maar wanneer je met een zaklamp tegen het beeld schijnt kan je dit wel zien. Lijkt me ook logisch maar alles behalve storend, mocht het een lamp zijn dan zou het rondom de TV gelijkmatig zijn. Niet dat je net als bij een spiegel duidelijke lijnen krijgt. Het enige dat het weerkaatst, en zichtbaar is, is de omlijsting.
Ik hoop dat ik zo je vragen goed heb beantwoord. Mocht je nog wat willen weten hoor ik het.