Logitech MX1100 Review

2 februari 2010, laatste update op 2 februari 2010, 38 views Rapporteer

Ik had een nieuwe muis nodig en mijn oog viel in de winkel meteen op de MX1100. De in grote haast meegenomen maar ben er zeker tevreden over. Ergonomie Ik had hiervoor een MX-518 die erg lekker in de hand lag. Deze muis ligt iets anders in de hand maar is zeker even goed. Precisie Zolang als ik de muis heb heb ik nog geen storingen in beweging ondervonden. Mijn cursortje komt altijd goed aan en zelfs met gamen heb ik nergens last van. Vormgeving Voor een logitech muis vind ik de vormgeving vrij standaard maar desondanks is het een mooi muisje om te zien. Vormgeving In vergelijking met mijn oude MX-518 vind ik deze muis veel steviger aanvoelen. Volgens mij kan je dit ding best een aantal keer flink laten donderen...

Pluspunten

• Voelt zeer stevig aan
  • Ergonomisch
  • Veel knoppen
  • Precies

Ergonomie

Precisie

Vormgeving

Vormgeving
In vergelijking met mijn oude MX-518 vind ik deze muis veel steviger aanvoelen. Volgens mij kan je dit ding best een aantal keer flink laten donderen :).

Drivers en ondersteuning
Heb hem alleen nog maar onder Windows 7 gedraaid. Driver werd meteen gevonden alles werkte ook naar behoren. Toch installeer ik zelf altijd toch de setpoint software van logitech. Zodat ik gemakkelijk eventueel nog wat instellingen kan wijzigen.

Prijs
Ik heb zelf 45 euro betaald voor de muis en vind het zeker geen verkeerd prijsje als ik kijk hoeveel plezier ik er al van heb.

Heb jij ook een Logitech MX1100?