Ik heb gebruikt : een Samsung S3. Een Windows 950, en een CAT 60, Android 6. En bij alle drie hetzelfde verhaal.
En dat het een complete sh*tstorm was op het Fitbit forum ( of check even reddit ) , is natuurlijk omdat je daar gebruikers hebt, itt tot bv een retail ''forum''.
Pijnlijk detail is dat de razendsnel uitgebrachte opvolger vergelijkbare problemen had, zie hun fora.
Nogmaals, de Ionic is niet OS compatible. En het is ook niet Model compatible, daar de klachten ook van door hun goedgekeurde modellen kwamen. vergeet ook niet dat men 3 maanden geleden begonnen is om de eerste batch allemaal om te ruilen tegen een nieuw model.
En om je even een indruk te geven van m'n CAT 60. Letterlijk alle, maar dan ook alle Pebbles en Chinese varianten die ik heb werken vlekkeloos, zonder 1 probleem.
Fitbit is totaal gefocussed op hun sociale netwerk. Daar zit het verdienmodel. En dat zou zeker in t geval van de Ionic Fail voldoende moeten zeggen.
Heb nog nooit zo'n onvoorstelbare clusterf*ck gezien met smartwatches als bij Fitbit. Support stuurt je van het kastje naar de muur en terug, en dat 10 keer. En daar zit weldegelijk een idee achter, mind you.
En ben enorm blij dit ding nooit meer te hoeven zien. En ook niets meer van fitbit.
[Reactie gewijzigd door DIKKEHENK op 25 juli 2024 12:12]