Bose QuietComfort 35 (Zwart)

Prijs
€ 281,92
Specificaties Over-Ear met bediening - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering

Bose QuietComfort 35 (Zwart) Review

MennoRademakers 9 november 2017, 518 views Product gekocht

Bose QuietComfort 35 (Zwart)

Prima product met hoge aankoopprijs maar presteert zeer goed.

Pluspunten

• Instelbare actieve geluidsonderdrukking
  • Meerdere apparaten tegelijk koppelen
  • Met draad gaat batterij langer mee

Minpunten

• Veel functies gaan verloren met draad

Wat een top product van Bose! Ik zal hieronder enkele punten uitlichten;

Waarom deze aankoop?
Ik heb deze koptelefoon voornamelijk gekocht voor mijn werk. Ik werk in de zomers als machinist op een zeer luidruchtige machine waarbij het dragen van gehoorbescherming een must is. Ik luister graag muziek bij het werk en moet ook geregeld bellen tijdens het werk.

Goede Active Noise Cancelling (ANC)
Ik gebruik het product dus als gehoorbescherming, waar het zich prima voor leent aangezien de Active Noise Cancelling van Bose zeer goed werkt! Zet de koptelefoon aan en je hoort al een stuk minder kabaal, zet je een liedje aan (op normaal volume) en het kabaal "verdwijnt".
Gebruikt men de koptelefoon via Bluetooth, dan is via de app, Bose Connect, de mate van geluidsonderdrukking in te stellen in "Hoog"; "Laag" of "Uit"
Gebruikt men de koptelefoon via de kabel, dan is dit niet mogelijk. Men kan alleen ervoor kiezen de koptelefoon aan te zetten waarmee de ANC gelijk aan gaat. Of men laat de koptelefoon uit waardoor er dus geen ANC zal zijn.

ANC tijdens telefoon gesprekken
Zoals ik eerder vermeldde gebruik ik de koptelefoon ook om mee te bellen in een lawaaiigere omgeving, dit is mogelijk met de ingebouwde microfoon. Dit gaat uitstekend aangezien ik de beller prima versta vanwege de ANC. Maar de beller verstaat mij ook prima aangezien de ingebouwde microfoon ook gebruik maakt van de ANC. Vaak hebben bellers niet eens in de gaten dat ik aan het werk ben, ongelooflijk! Voorheen moest ik zo'n 30 meter van mijn machine vandaan lopen wilde ik iets kunnen horen noch mijzelf verstaanbaar maken.

Batterijduur en opladen
De batterij gaat zoals belooft via Bluetooth 20 uur mee. Ik kies ervoor om voornamelijk via de kabel muziek te luisteren want dan gaat de accu zo'n 40 uur mee. Opladen duurt korter dan belooft, zo'n 1,5 uur

Verbinding met meerdere apparaten
De koptelefoon kan met 2 of zelfs 3 apparaten tegelijk verbonden zijn via Bluetooth. Ik heb bijvoorbeeld een iPod waarmee ik muziek luister en een iPhone waarop ik gebeld kan worden standaard verbonden met de koptelefoon. Verbinden via Bluetooth is super simpel. Met gesproken feedback laat de koptelefoon weten welke apparaten er zijn verbonden.
Wanneer ik muziek aan het luisteren ben op mijn iPod via Bluetooth en ik word gebeld op mijn iPhone dan zet de koptelefoon de muziek automatisch op pauze; spreekt de koptelefoon uit "Oproep van Jan Janssen" en met een druk op de middelste knop kan men opnemen. Na het telefoon gesprek speelt de muziek van de iPod automatisch door.

Bellen bij gebruik van kabel
De oplettende lezer zal opmerken dat ik standaard de muziek van mijn iPod beluister via de kabel om te profiteren van de langere accuduur. Bij gebruik van de kabel vervallen alle Bluetooth verbindingen en Bluetooth functies.
Wanneer ik gebeld word op mijn iPhone maar ik luister muziek via de kabel op mijn iPod, dan zal de koptelefoon geen feedback geven. Echter, wanneer ik de kabel uit de koptelefoon trek, heeft de koptelefoon binnen 5 seconden verbinding gemaakt met mijn iPhone en neemt de inkomende oproep automatisch op, FANTASTISCH. Op deze manier haal je alles uit je accu en blijf je bereikbaar om te bellen.

Heb jij ook een Bose QuietComfort 35 (Zwart)?

Vraag & Aanbod

Tweakers maakt gebruik van cookies

Meer informatie vind je in ons cookiebeleid.

Sluiten

Toestemming beheren