Ik heb na lang overwegen er tochmaar voor gekozen een zeer dure (en daardoor in verwachting ook goede) Asus laptop te kopen. Helaas kwam ik er na 10 dagen al achter dat de batterij niet verder dan 80% werd geladen. Ik ben toch niet gek vondt het echter niet nodig de laptop te vervangen, en ik mocht hem achter laten zodat zij hem voor mij zouden opsturen.
Aangezien ik inderdaad niet gek ben heb ik zelf maar contact gezocht met Asus en de laptop werd keurig netjes bij mij thuis afgehaald, en na 18 dagen weer terug gebracht.
Ik was weer helemaal blij, en ging er van uit dat het probleem was verholpen.
Na ongeveer 4 maanden lag de laptop uitgeschakeld (en niet aan de stroom) op de bank, voelde ik de hitte er af stalen en rook ik verbrand plastiek.
Ik heb de laptop direct open gemaakt en op zijn kant op de tegels gezet, met de angst dat hij anders de bank in de fik zou laten vliegen. (ja, zo heet was die) of zou ontploffen. (ik heb ook een Samsung

Ook heb ik direct contact met Asus gezocht. Deze vonden het een vreemd verhaal, en ik mocht hem weer opsturen.
Na ongeveer 4 uur was de laptop afgekoeld, en kon ik hem in de doos terug stoppen.
Aangemeld voor reparatie, en weer laten ophalen.
Nu zijn we 4 weken verder, en na de nodige telefoontjes (welke erg netjes en vriendelijk worden afgehandeld) hoor ik dat het gehele binnenwerk is versmolten, en alles ondertussen al meerdere malen is vervangen.
Ik moet helaas nog een week geduld hebben voordat mij een alternatief word aangeboden. Ik ben erg benieuwd waar ze mee komen.