Als je een intensieve gebruiker bent zoals jij jezelf noemt is hij misschien wat te licht voor je, dat zou kunnen.
Zelf heb ik altijd iPhones gehad, maar omdat ik deze telefoon wel heel goedkoop kon kopen bij verlenging telefoon abonnement toch maar eens een Android proberen dacht ik. Nu na een paar dagen testen moet ik zeggen dat de Nokia 6 me 100% mee valt, zowel kwa looks, gebruik, snelheid en Android. Ik schiet af en toe een fotootje, whatsapp, navigeren, buienradar en meer van dat soort standaard apps. Nooit games, dus je kan me een tegenstelling tot jou een lichte gebruiker noemen?
Ideaal om te betalen via nfc bij de lokale buurtsuper (SNS) Iets wat ik niet ken als iOS gebruiker, maar het gaat tot nu toe perfect en snel. Het scherm en behuizing vindt ik echt mooi en de bediening erg soepeltjes.
Na in gebruik nemen kreeg ik een stuk of wat updates, nu draait ie op Android 7.1.2 met oktober security updates, niet gek dus.
Wel een mooi doorzichtig TPU hoesje er omheen, want behuizing is erg glad en met hoesje er omheen ligt ie een stuk fijner en veiliger in m'n hand.
Jammer van de USB poort, die had ik ook liever in de c variant gezien, maar al met al een gaaf toestel. Spijtig voor m'n Apple Watch, maar of terug ga naar iOS valt nog zeer te bezien. Ik was de hoge prijzen van Apple wel een beetje beu.
Voor deze prijs een toptoestel.