Samsung DVD-1080P9 Review
16 januari 2010, laatste update op 16 januari 2010, 629 views
Rapporteer
Ik heb deze speler gekocht vanwege het uiterlijk, de mogelijkheden (HDMI!) en de goede prijs die daarbij hoorde. Maar toen ik de speler eenmaal in huis had bleek waarom hij zo goedkoop was.
Als een CD of DVD draait maakt deze best veel geluid. Net alsof er een krekel inzit. Daarnaast viel regelmatig het beeld weg en liep het apparaat gewoon vast. Het beeld liep dan wel door, maar de tijdsaanduiding bleef staan en het apparaat reageerde nergens meer op. Enige oplossing was dus stekker eruit.
Toen het apparaat maar omgeruild vanwege defect, maar ja, ook het nieuwe apparaat vertoonde exact dezelfde kuren. Weer dat geluid (dat zal dan wel zo horen), maar ook weer vastlopers en zo nu en dan viel het beeld weer eens uit.
Ik heb het geprobeerd...
Pluspunten
- Uiterlijk, prijs, HDMI aansluiting
Minpunten
- Maakt geluid als je een CD/DVD afspeelt
- Vastlopers
- Werkt niet goed samen met AnyNET+ (HDMI-CEC)
1 van 5 sterren (Waardeloos)
Ik heb het geprobeerd met verschillende HDMI kabels, of op verschillende aansluitingen om mijn televisie (ook een Samsung), maar dat maakt niet uit.
Daarnaast werkt het apparaat niet goed (soms wel, dan weer niet, dan weer wel enz.) met AnyNET+ (HDMI-CEC), dus kan hem niet gebruiken met AB van de TV.
Kortom: geen deugdelijk apparaat en ik ben blij dat ik hem kon omruilen voor een Philips
PS: de algemene beoordeling van 1 ster lijkt niet te kloppen met de rest van de beoordelingspunten, maar dit komt uiteraard door bovenstaand verhaal.