Club 3D HD5770 1GB GDDR5 PCI-E v2 Review

13 januari 2010, laatste update op 13 januari 2010, 1.378 views Rapporteer

Dit is een goedkope DX11 kaart, maar dan wel een die voldoende krachtig is voor de meeste moderne spellen. De kaart heeft echter wel twee grote nadelen die beide veroorzaakt worden door de koeloplossing. Ten eerste produceerd deze erg veel lawaai. Zelfs idle, als de fan draait dan op 40%, is het geluid op z'n minst storend te noemen. Vreemd genoeg draait de fan onder full load niet veel harder. Het tweede probleem is dat deze kaart ook breder dan twee sloten. Dat maakt crossfire op veel moederborden onmogelijk. Dat is erg jammer, want de prijs maakt het juist erg aantrekkelijk om er twee te kopen.

Pluspunten

• Goedkoop, DX11 ondersteuning, slechts 1 PCI-X power aansluiting.

Minpunten

• Lawaaierig, breder dan twee sloten.

3 van 5 sterren (Voldoende)

Heb jij ook een Club 3D HD5770 1GB GDDR5 PCI-E v2?

Ik denk dan dat je fan dan niet lekker loopt want ik hoor hem hier pas @ 50% en die van mij is trouwens precies 2 slots.
verder beetje korte review.
Grappig dan dat je uitgerekend het lawaai als goed bestempeld hebt.
Drivers is toch niets mis mee?
Eerst roem je de prestaties en dan beoordeel je deze slechts met voldoende? Beetje vreemd.

Daarnaast erg kort voor een review. Meer een klaagzang dit..
Moet eerlijk toegeven dat ik de koeler ook lawaaierig vind zelf al op 30%.
Komt misschien omdat ie in m'n HTPC zit maar evengoed.