Cookies op Tweakers

Tweakers maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'Ga verder' te klikken, geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Meer informatie

- Reviews

Prijs
Specificaties 23,8" • 1920x1080 • 74Hz • IPS • 5ms - Bekijk alle specificaties
Productuitvoering
  Vergelijk
Bekijk alle reviews

Eizo Flexscan EV2451 Zwart Review

+3
Dutchiee 27 augustus 2017, laatste update op 27 augustus 2017, 209 views

Eizo Flexscan EV2451 Zwart (Product geleend)

Via Eizo mocht ik weer een scherm reviewen, aangezien ik over het algemeen altijd aangenaam verrast ben met de schermen van Eizo (zie vorige reviews), wilde ik ook deze weer reviewen. De EV2451, wat heeft dit scherm zoal in huis? In deze review zoeken wij het uit!

Pluspunten

  • Prachtig scherm
  • Dunne bezels
  • Nette cablemanagement
  • Degelijk gebouwd
  • Goede verstelbaarheid
  • 5 jaar on-site garantie

Minpunten

  • Speakers in het scherm klinken niet fijn
  • Prijzig
  • Geen HDMI kabel meegeleverd

Eindoordeel

Score: 4Per criterium
Prijs Score: 3
Vormgeving Score: 5
Bouwkwaliteit Score: 5
Pixeldefecten Score: 4
Ghosting Score: 5
Contrast & helderheid Score: 5
Kleurweergave Score: 4
Featureset Score: 4
Eizo EV2451

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-53.jpg

Inleiding

Via Eizo mocht ik weer een scherm reviewen, aangezien ik over het algemeen altijd aangenaam verrast ben met de schermen van Eizo (zie vorige reviews), wilde ik ook deze weer reviewen. De EV2451, wat heeft dit scherm zoal in huis? In deze review zoeken wij het uit!

Specificaties

Laten wij gelijk aftrappen met een kleine video van Eizo waarin het scherm en de mogelijkheden ervan worden getoond.


Voor degene die liever specifiek naar informatie zoekt, zijn er ook nog de specificaties bijgevoegd.

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/2-1.jpg
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/2-2.jpg
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/2-3.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/2-4.jpg
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/2-5.jpg

Uitpakken

Showtime! Let op, dit is een geleend model!

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-1.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-4.jpg

Wat zit er zoal in de doos?
- 1x powerkabel
- 1x cover voor kabelmanagement
- 1x USB 3.0
- 1x DisplayPort kabel
- 1x Manual met CD/handleiding
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-9.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-10.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-12.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-14.jpg

Een handleiding met schroeven.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-15.jpg

En uiteraard niet te vergeten; een CD met de handleiding is bijgevoegd.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-16.jpg

Tijd om de verpakking van het scherm te halen.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-17.jpg

Eén van de dingen die als eerst opvielen, is dat het scherm gigantisch laag kon.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-19.jpg

En hoog...
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-21.jpg

Daarnaast is goed zichtbaar hoe dun de bezels zijn. Een erg mooi aanzicht.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-22.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-23.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-24.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-25.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-26.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-27.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-28.jpg

Normaliter zit aan de achterkant een soort clip om de kabels vast te houden. Deze kan eraf worden geschoven om hier een een soort kabelgoot van te maken - wat in mijn optiek erg mooi oogt, zeker vergeleken met de Foris schermen waar een rode ding wordt gebruikt voor kabelmanagement.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-29.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-32.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-34.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-35.jpg

Even een lampje aangezet, want het begon wel heel donker te worden, hopelijk is het nu wat beter zichtbaar. :)
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-36.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-37.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-40.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-39.jpg

Het scherm heeft twee USB 3.0 aansluitingen (blauw), en één USB 3.0 aansluiting die in verbinding met een PC/Notebook staat. Daarnaast is er een audio in- en uitgang.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-49.jpg

Het scherm kan niet alleen qua hoogte worden aangepast, maar ook qua kijkhoek. Daarnaast draait het scherm ook erg gemakkelijk op de voet waar 344 graden kan worden gedraaid. Eveneens kan het scherm ook 90 graden worden gedraaid!
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-50.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-51.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-52.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-53.jpg

Zoals hier ook zichtbaar is, heeft het scherm erg dunne bezels. Dit ziet er in mijn optiek best mooi uit, zeker in een multi-monitor setup.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-57.jpg

Dit geldt ook voor onder.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-59.jpg

De aansluitingen van links naar rechts; DVI, HDMI, DisplayPort, VGA.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-66.jpg

De power connector en een fysieke aan/uit switch.
Boven de power connector zit ook een Kensington slot.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-67.jpg

Voor de nieuwsgierigen, de mechaniek van het de voet.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-68.jpg

Tijd om het scherm aan te zetten.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-63.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-70.jpg

Een prachtig scherm al zeg ik zelf. De bezels maken het scherm in mijn optiek echt af.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-72.jpg

Menu

Jazeker, alle opties van het menu zal ik doorlopen. Ik wil immers wel een compleet beeld van het scherm geven qua opties. Het menu is met een lichte aanraking te bedienen - aan de onderkant.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-73.jpg

De brightness van het scherm kan voor mijn doen bij schilders worden gebruikt om woonkamers te verven. Wat een bouwlamp. Erg fijn als er in behoorlijk verlichte ruimtes wordt gewerkt. Voordeel aan dit scherm is natuurlijk, wanneer die ruimtes ook donkerder worden, past het scherm zich ook donkerder af. Waardoor de gebruiker niet elke keer het scherm opnieuw af moet stellen.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-74.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-75.jpg

Het menu oogt duidelijk, rustig en is niet scherm bedekkend - handig als je net een klein iets wilt tweaken maar het niet kan zien omdat het menu er overheen zit.. Dat is gelukkig nu niet het geval.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-80.jpg

Via het menu kunnen ook gemakkelijk de andere bronnen worden geselecteerd, namelijk; DisplayPort, HDMI, DVI en D-SUB
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-90.jpg

Via het menu zijn ook de presets te selecteren. Hierdoor veranderen de kleuren en andere instellingen (deze zijn ook zelf verder te configureren).
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-91.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-92.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-93.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-94.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-95.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-96.jpg

Eizo is ook goed bezig om een groene afdruk achter te laten door deze opties te bieden. Ook voor diegene die toch even op de centjes willen letten, is het erg fijn dat er toch nog het e.e.a. kan worden getweakt.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-97.jpg

[Directe quote van de EIZO website] Energie besparen zonder concessies aan de kwaliteit: De EcoView-Optimizer vermindert bij donkere beelden volledig automatisch de achtergrondverlichting. Daarbij daalt het energieverbruik met circa 30%. Tegelijkertijd worden het signaal versterkt en de kleurtonaliteiten aangepast. Het resultaat: Bij een lager verbruik ervaart u de beeldkwaliteit die u gewend bent.
Het verschil tussen de Auto EcoView is in de onderstaande afbeeldingen goed te zien.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-98.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-99.jpg

Zo valt ook de EcoView verder geavanceerd aan te passen. De sensor aan de voorkant van het monitor detecteert de sterkte van het licht in de omgeving, hierop past deze zelf het scherm aan. Bijvoorbeeld - wanneer het licht is wordt het scherm lichter gemaakt, wanneer het donkerder wordt, wordt het scherm ook donkerder ingesteld. Dit gaat geheel automatisch.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-100.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-101.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-102.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-103.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-104.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-105.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-106.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-107.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-108.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-109.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-110.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-111.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-112.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-113.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-118.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-119.jpg

Onder Color valt er weer een hoop te tweaken om de kleuren naar je wensen te krijgen. Zo kan handmatig de brightness, contrast, temperatuur tot zelfs gamma aanpassen. Eveneens kan hier ook per user het e.e.a. in worden gesteld.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-120.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-121.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-123.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-124.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-125.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-126.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-127.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-128.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-129.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-130.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-131.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-132.jpg

De temperatuur van het scherm is verder ook handmatig aan te passen.
Tussen uit, (en de eerste stap is) 4000 K en 10000 K.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-133.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-134.jpg

Gamma kan tussen de 1.8 en 2.4 af te stellen - met stappen van 0.2.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-135.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-136.jpg

Ook advanced opties ontbreken hier niet.
Met overdrive kan image-lag worden verminderd - wanneer naar bewegende beelden wordt gekeken. De optie kan op off, standard of enhanced.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-137.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-138.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-139.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-140.jpg

Ook de hue/tint zijn verder aan te passen.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-141.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-142.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-143.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-144.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-145.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-146.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-147.jpg

Ook de gain is verder aan te passen (RGB).
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-148.jpg

Mocht je teveel met het scherm aan het spelen zijn geweest, vrees dan niet. Er zijn altijd nog opties om de settings terug te laten draaien naar de fabrieksinstellingen!
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-149.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-150.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-152.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-151.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-153.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-155.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-156.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-157.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-158.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-159.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-160.jpg

Wat natuurlijk wel erg handig en geweldig aan dit monitor is, is dat de geluidsbron kan worden ingesteld via alle mogelijke bronnen (tijdens maken van foto’s was alleen een DisplayPort aangesloten, zodoende 2 opties in dit scherm, hier kan bijv. ook HDMI bij staan).
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-161.jpg

Aangezien het scherm kan draaien, kan natuurlijk ook het menu dusdanig worden afgesteld.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-162.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-163.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-164.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-165.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-166.jpg

Mocht het vervelend zijn dat het scherm een power indicator heeft, dan kan deze via het menu uit worden gezet.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-167.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-168.jpg

En ook hier geldt, in het geval dat het scherm qua opties is verpest, kan het opnieuw in worden gesteld naar hoe de instellingen voorheen waren.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-169.jpg

Voor diegene die liever een andere taal gebruiken is er ook een optie om de taal aan te passen.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-170.jpg

Zo is er ook via het scherm informatie te verkrijgen over zowel het serienummer, uren in gebruik en de frequenties.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/1-171.jpg

Software

Eizo maakt gebruik van speciale software om het scherm verder naar je wens te configureren. Daarnaast wordt in geval van een multi-monitor setup, meerdere schermen exact hetzelfde afgesteld. Een erg fijne optie!
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/2-6.jpg
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-EV2451/2-7.jpg

Aangezien ik de software in mijn vorige review van de EV3237 door heb gelicht, pak ik dit er nogmaals bij.
Overview van de monitoren die aangesloten zijn en de huidige settings hiervan.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-flexscan-ev3237/5.jpg

De Auto Color Mode vind ik dan weer een gave functie. Via deze optie is in te stellen dat als bijvoorbeeld Photoshop wordt geopend het scherm in sRGB modus gaat. Wanneer Word wordt geopend, zal het scherm in ‘paper’ modus overschakelen. Dit is allemaal per groep aan te passen en te automatiseren. Erg handig! Zo heb je altijd het beste resultaat :)
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-flexscan-ev3237/5-2.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-flexscan-ev3237/5-3.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-flexscan-ev3237/5-4.jpg

Het is uiteraard ook mogelijk meerdere monitoren aan te sluiten op één systeem. Wanneer dit wordt gedaan, is het zelfs mogelijk de onderstaande opties te syncen tussen de monitoren - zodat deze er precies hetzelfde qua kleur, contrast of dergelijke uit zien!
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-flexscan-ev3237/5-5.jpg

Een fijne optie die ervoor zorgt dat het scherm in de avond zachter wordt, waardoor je niet in de avond met een zonnebril naar het blauwe licht hoeft te kijken - en waardoor je beter door schijnt te kunnen slapen (ik merk het bij mijzelf wel; ik vind het fijner om later op de avond naar een wat warmer scherm te kijken dan een erg koel scherm - slaap er beter/sneller door :)).
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-flexscan-ev3237/5-6.jpg

Mocht er gebruik worden gemaakt van meerdere ‘computers/servers’ die meerdere schermen aan moeten sturen, dan kan dit ook dusdanig worden ingesteld dat alle schermen gesynct blijven.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-flexscan-ev3237/5-7.jpg

Ook de guide ontbreekt niet! Hieruit zijn snel de opties te openen die benodigd zijn om het scherm optimaal te laten werken.
http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-flexscan-ev3237/5-8.jpg

http://www.nl0dutchman.tv/reviews/eizo-flexscan-ev3237/5-9.jpg

Conclusie

Eizo staat al jaar en dag bekend om de high-end modellen, en dat is vandaag de dag niet veel veranderd. Het is een ietswat prijzig scherm qua aanschaf, maar dat verdient zich in mijn optiek weer terug in de kwaliteit, garantie, aansluitingen en vooral ook de mogelijkheden qua software. De Screen InStyle software zorgt ervoor dat wanneer er meerdere schermen worden gerund, deze ook synchroon worden ingesteld qua opties. Het in kunnen stellen van bepaalde profielen (zoals openen van Word naar de paper mode switchen), zorgt er ook voor dat in geval er gebruik wordt gemaakt van een multi-monitor setup niet één scherm donkerder is, terwijl de andere bouwlamp naast je staat. Daarnaast is het ook erg fijn dat het scherm het omgevingslicht in de gaten houdt. Dit wil zeggen, wanneer het lichter wordt, wordt het scherm ook lichter. Wanneer het donkerder wordt stelt het scherm zichzelf ook donkerder af. Dit is voor de zakelijke gebruiker, of naja… enig gebruiker erg fijn als er een behoorlijke tijd achter een scherm wordt gezeten. Het scherm is daarnaast in mijn optiek erg mooi, door de dunne bezels en genoeg aansluitingen. Gelukkig - zoals eerder benoemd - is het scherm ook compleet naar je wens af te stellen.

Ondanks dat ik erg positief over het scherm ben qua build-quality en opties geef ik het een 8. Het scherm is - kijkende naar de concurrentie - wat hoog in de aanschafwaarde en de speakers van het scherm zijn niet om over naar huis te schrijven. Verder is de EV2451 in mijn optiek leuk voor thuis of kantoorgebruik - in het geval dat er geen hoge resolutie benodigd is.

Gebruikt in combinatie met:

Heb jij ook een Eizo Flexscan EV2451 Zwart?

Deel je ervaringen en help andere tweakers!

Schrijf review

Populaire reviews door gebruikers

Reacties (2)

Wijzig sortering
Hij is vrij prijzig, maar niet extreem.

Ik heb voor een U2417H van Dell net 5 tientjes minder mogen tikken. Als ik toen dit model had gezien, was deze het geworden. Auto brightness control lijkt me verrekt handig, en ik snap niet dat niet elke tv of monitor dat heeft.
Klopt, een aantal maanden geleden was deze nog rond de 350-400 euro. Dit is nu 310 ongeveer. Dat is wel al een wezelijk verschil. Maar als ik puur naar de 1080p schermen kijk, met dezelfde afmeting, dan zit deze vrij hoog in de prijsrange. En daarnaast, het is en blijft 1080p. Buiten dat is het een prima scherm. Mee eens, dat auto brightness is echt een geweldige toevoeging. Zit op elk scherm (zo ver ik heb kunnen reviewen) van Eizo.


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn



Apple iPhone X Google Pixel 2 XL LG W7 Samsung Galaxy S8 Google Pixel 2 Sony Bravia A1 OLED Microsoft Xbox One X Apple iPhone 8

© 1998 - 2017 de Persgroep Online Services B.V. Tweakers vormt samen met o.a. Autotrack en Hardware.Info de Persgroep Online Services B.V. Hosting door True

*