Excuseren hoeft niet, te kort of te lang is een subjectief gegeven. Wellicht zou "gevat" beter overkomen dan kort, maar dat was door mij meer als constatering dan als kritiek bedoeld. Ik vind het dan ook heel leuk dat tweaker-gebruikers reviews plaatsen, op sommige vlakken hebben die reviews voor mij meer waarde dan de talrijke reviews van calibrateurs die uren kunnen discussiëren over het al dan niet kunnen afstellen met hun kleurensondes. Eerlijk is eerlijk het interesseert mij niet of zij in een functie menu of in een openbare menu hun calibratie moeten doen, net zoals het mij evenmin interesseert hoe toegankelijk de luchtfilters in mijn auto zijn

Dankzij jouw foto's kan je de matige afwerking van het scherm zien. Kan je trouwens nog iets kwijt over de uniformiteit van het panel? Blacklight artefacten heb je niet op een OLED in vergelijking met LCD schermen, echter klagen sommige gebruikers over behoorlijke banding. Soms lees je dat merk A betere panelen krijgt dan merk B van LGDisplays, soms lees je dat het een lotterij is.
Ik vind dat je het onderdeel gebruiksgemak aardig aankaart, indien van toepassing had ik meer willen weten over de apps die beschikbaar zijn voor de TV. Bij mij zouden de beschikbare apps zeker een doorslag kunnen geven tussen een Philips (Android TV), LG (WebOS) en deze Panasonic.
[Reactie gewijzigd door road rebel op 28 augustus 2017 16:46]