JBL Clip 2 Zwart Review

Eros1337
11 augustus 2017, laatste update op 11 augustus 2017, 1.159 views Product gekocht

JBL Clip 2 Zwart

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Handige haak op een speaker die kwalitatief goed oogt en goed en vol geluid levert. De bass scoort een ruim voldoende, zeker met een hoog volume.

Pluspunten

• Waterdicht (tot 1 meter voor 30 min)
  • Vol geluid
  • Goede bass voor kleine speaker
  • Haak heeft toegevoegde waarde
  • Accu duur
  • Voelt solide aan
  • Mooi design
  • Mooi weggewerkte AUX kabel

Minpunten

• Geen indicatie hoe vol/leeg de accu is

De eerste indruk die ik kreeg was dat het kwalitatief heel goed oogt en voelt. De speaker wordt geleverd met een mooie oranje JBL USB-kabel om de speaker mee op te laden. Er zit een volwaardige AUX kabel ingebouwd die om de speaker heen gewikkeld wordt, eenmaal rond en in een mooi vakje gestopt kan worden: keurig afgewerkt allemaal. De haak is echt een toegevoegde waarde en heb ik al veel gebruikt. Het pairen met bluetooth is kinderspel en de speakers pakt mijn iPhone 7 automatisch op. Het geluid is echt geweldig voor een speaker van dit formaat. De bass vind ik gewoon een ruim voldoende scoren, zeker wanneer de speaker hard staat. Dat hij waterdicht is geeft altijd een veilig gevoel, er zit een stevige dop over de USB-poort voor de oplader heen. Een kleine led geeft met een kleur/knipperen een indicatie wanneer de speaker aan het opladen is, bijna leeg is of wanneer er contact gemaakt wordt met bluetooth. Het is ook handig is dat de accu zeer lang meegaat, op de verpakking staat 8 uur speeltijd (waarschijnlijk langer bij gebruik van de AUX kabel), maar je kunt niet zien hoe vol/leeg de accu is. Bij de Beats Pill kun je dit op je telefoon bekijken bijvoorbeeld, maar dit is geen groot nadeel. Al met al een geweldig product!

Heb jij ook een JBL Clip 2 Zwart?