Topper van een navigatie natuurlijk met kaarten van de hele wereld en levenslange updates via WiFi, dus je hoeft hem niet meer aan de computer te hangen voor nieuwe kaarten. Deze Go 5200 heeft een ingebouwde simkaart waarmee verkeersinformatie (en mobiele flitsers!) automatisch en gratis worden getoond in welk land je ook bent. Ook heerlijk om hier voor geen smartphone te hoeven koppelen. Deze duurdere 5200 serie (overigens gelijk aan de 520 zonder simkaart) heeft ook de magnetische bevestiging en dat werkt super. De stroomaansluiting blijft handig in de houder zitten en je klikt je TomTom in no-time aan- en van de houder. Enkele seconden later ontvang je vervolgens verkeersinformatie op de ingestelde route.
Ja 299,- euro is veel geld, maar ik ben al twee keer gewaarschuwd voor een mobiele flitser en dit systeem verdient zichzelf dus snel terug. Daarnaast krijg je er nu een Philips Airfryer bij (aug-17) twv 149,- euro en die kan ik goed gebruiken! Om het helemaal mooi te maken krijg je momenteel ook nog eens gratis 2 jaar lang TomTom extra care plus waarmee de navigatie is verzekerd tegen schade en diefstal. Aanmelden voor Extra Care lukte me niet online, maar met een telefoontje naar Tomtom was dit snel geregeld. Wel direct aanvragen, moet namelijk binnen zoveel dagen. Al met al een prima deal bij Wehkamp lijkt me! Ik kan je dit systeem dan ook van harte aanbevelen.
Ps. Ik zie de Philips Airfyer er niet meer bij staan bij Wehkamp maar de actie staat nog wel online en lijkt te lopen tot eind aug-17.
Kunt het altijd nog proberen, nee heb je👍