Enige wat ik me dan afvraag.
Het is toch al jaar en dag zo bij Samsung? Hun eigen, niet te verwijderen, apps. Tragere updates dan Google zelf (is overal zo). Ik vraag me dan af waarom je dan toch voor deze telefoon gekozen hebt? Waarom niet een nieuwere Google telefoon als je daar zo tevreden over was?
Samsung zal dan toch ook een aantal zaken beter gedaan hebben waarom je de keuze gemaakt hebt. Ik vind het dan zo flauw om een product op iets wat overduidelijk "voor" aanschaf duidelijk was dan zo af te branden. Ook het bezel touch probleem is al sinds elke + met gebogen randen een issue, sterker nog, ik heb 't zelfs op m'n S7. Dat is ook prima te testen voor aanschaf.
Over de schade, dat klinkt wel appart. Dus je hebt alleen de S7 op de S8+ gelegd ofzo?
Je hoort meer over de kwetsbaarheid van deze telefoon. Keerzijde van het design blijkbaar. Misschien dat dit een telefoon is waar een verzekering geen overbodige luxe is. Neemt niet weg dat je op basis hiervan natuurlijk terecht heel negatief bent. De andere kritiek echter ... Ja, het is zeker niet ideaal, maar niet echt verrassend. Keuze van de consument.
[Reactie gewijzigd door xs4me op 27 juli 2024 04:12]