Prijs | |
Specificaties | Soundbar met 4x HDMI-in - Bekijk alle specificaties |
Voor mij waren de overwegingen deze Bar te kopen; Vereenvoudiging in gebruik voor vrouw en kids, Minder draden in het zicht, en minder apparatuur in het algemeen.
Prijs | Score: 3 |
Beeldkwaliteit | Score: 4 |
Gebruikt in combinatie met:
[Reactie gewijzigd door bokkem op 8 december 2017 16:39]
[Reactie gewijzigd door Drial op 24 februari 2018 23:04]
Is het een bewuste keuze om muziek in surround modus af te willen spellen?App vind ik ook niet prettig werken, bij mij schiet bijvoorbeeld continu de muziekinstelling van movie surround naar music surround.
De moderne tijd zullen we maar zeggen. Ac ryan had er ook een handje van.Je hebt inderdaad het gevoel een beta-tester te zijn. Liever niet voor het bedrag dat ik er voor heb neergelegd
[Reactie gewijzigd door rvrbtcpt op 27 maart 2018 09:40]
Wellicht helpt het de bar uit te zetten als een soort reset, dit kan op twee manieren. Ik dacht middels short press en long press van de aan/uit knop. Leuk hoor al die workarounds....@mauspartyhouse Met Denon heb ik al eens contact gehad maar daar kwam verder geen actie uit op het 'blijven horen van het radio station' als ik terug switch naar een HDMI ingang. Het hierboven beschreven issue met het knisperende geluid klinkt bekend. Ik heb dat met de HS1 speakers.
Het zou handig zijn als je een soort reset knop had waardoor alle streams van radio of via hdmi of andere bron afgezet werden. En dat je daarna weer een ingang kon kiezen.
Nintendo Switch (OLED model) Apple iPhone SE (2022) LG G1 Google Pixel 6 Call of Duty: Vanguard Samsung Galaxy S22 Garmin fēnix 7 Nintendo Switch Lite
Tweakers vormt samen met
Hardware Info,