Francis & Francis X1 Ground Inox/RVS Review

30 december 2009, laatste update op 30 december 2009, 100 views Rapporteer

Mijn Francis&Francis is fantastisch. De koffie is duur, het geluid is heftig aanwezig, maar het is ontzettend lekkere koffie en het is een prachtig apparaat al zeg ik het zelf. Het enige echt grote nadeel is dat we haast geen koffie meer drinken thuis... Hij werkt supereenvoudig, even een pad erin, knopje omhalen en je koffie is in een mum van tijd klaar. Als je melk wil schuimen is er een draaiknop aan de rechterzijde die je ietsje open zet; kost even oefenen, maar is zo veel leuker om te doen dan met een losse melkschuimer (die je zo weer een paar tientjes kost!). Schoonmaken is een fluitje van een cent en alles is vaatwasserbestendig mocht je dat willen weten.

Pluspunten

• Lekkere koffie
  • Makkelijk schoonmaken
  • Mooi toestel
  • Ingebouwde melkschuimer
  • Eenvoudige techniek, dus eenvoudig te repareren als het ooit stuk gaat

Minpunten

• Toch wel heftige prijs
  • Koffie ook stevig aan de prijs
  • Er zijn apparaten die stiller zijn ;)

Schoonmaken is een fluitje van een cent en alles is vaatwasserbestendig mocht je dat willen weten. :)

Heb jij ook een Francis & Francis X1 Ground Inox/RVS?