Samsung Galaxy Tab S3 WiFi Zilver Review
28 juni 2017, laatste update op 28 juni 2017, 233 views
Rapporteer
Ik ben positief verrast door de Samsung Galaxy Tab S3. De tablet is dun, ligt prettig in de hand en is mooi vormgegeven. Met de stylis is het makkelijk werken.
Pluspunten
- Vormgeving
- Mooi geluid
- Mooi beeld
- Handige stylis
- Uitbreidbaar geheugen
Minpunten
- Moet echt een beschermingsbeleid bij
- Er zitten al veel standaard apps op
Ik ben positief verrast door de Samsung Galaxy Tab S3. De tablet is heel dun, ligt prettig in de hand en is mooi vormgegeven. Met de stylis is het makkelijk werken en het beeld blijft schoner.
Het beeld is mooi en scherp en bij het maken van foto's en filmpjes is er keus uit meerdere filters. De mogelijkheden zijn eindeloos!
Ook heeft de Samsung Galaxy Tab S3 goed geluid, ik gebruik hem dan ook regelmatig om Netflix te kijken.
Als beveiligde toegang tot de tablet kan je kiezen uit een patroon, pincode of een vingerafdruk. Dus voor ieder wat wils.
Ook fijn dat er 32GB geheugen op zit en dat er nog mogelijkheden zijn om dit uit te breiden met een extra SD-card.
Ik ben ook erg tevreden over de duur van de batterij en de tablet laad snel op. Ook zijn er mogelijkheden om de duur van batterij te verlengen. De tablet geeft dan zelf verschillende opties zoals: apps op de achtergrond in sluimerstand zetten en helderheid beeldscherm verminderen. Ook is dan gelijk te zien hoe lang de batterij nog heeft.
Als jarenlang Apple gebruiker is het wel even wennen aan het Android besturingsysteem, maar dat is gewoon een kwestie van veel uitproberen.
Al met al zou ik de Samsung Galaxy Tab S3 zeker aanbevelen.