Ik ben het eens dat je geen vergelijking met andere producten moet gaan maken. Het is een gebruikerservaring, geen vergelijkend warenonderzoek (daar zijn andere plekken voor :-) )
Je mag natuurlijk wel kritisch zijn ten aanzien van de beloofde prestaties en de praktijk. En ik ben niet helemaal overtuigd of dat hier het geval is?
Ik vraag me ook af wat je bedoeld met een SDS boor inspannen in een normale boorkroon? Dat lijkt me niet goed voor het mechanisme en de boor, gezien er krachten op plekken komen waar ze niet voorzien zijn.
Ik wil nog best meegaan, dat een standaard boor met gladde schacht problemen kan geven met doorslippen, maar een zeskantschacht, SDS+ of SDS-max schacht zegt zeer weinig over het vermogen van de boor om ergens een gat in te maken. Het materiaal van de boor en boorkop, de slijphoek, e.d. zijn veel meer bepalend. Misschien was de SDS+ boor domweg van een betere kwaliteit en deed ie het daarom beter?
Ik begrijp ook de opmerking over het lawaai van de oplader niet? Bedoel je dan Whining of iets dergelijks? Zover ik weet zitten er geen bewegende delen in een oplader of accu, dus waarom er enig lawaai zou zijn ontgaat me.