Prima product, zeker zijn geld waard.
Het uiterlijk oogt heel mooi waardoor hij een stuk duurder lijkt dan hij werkelijk is :-).
Pluspunten
- design
- groot duidelijk scherm
Minpunten
- slechts 1 luidspreker, terwijl het lijkt of er 2 zitten
- gevoelige fingerprint scanner
Uiterlijk
Het design zit wel goed, ziet er mooi uit en voelt comfortabel in de hand[img]WXC03E9K[/img][img]Gglxxvbz[/img]
Hij is besteld bij dx.com en kwam toe in een mooi metalen doosje.
Om de sim kaart er in te steken heb je zoals de meeste telefoons een tooltje nodig. Er passen 2 nano sim kaarten in, of 1 nano sim kaart + 1 micro sd kaart.OS
Het geheel draait nu op android 6.0, met hopelijk in de toekomst een update voor de umidigi z pro
[img]A15irDA6[/img]
[img]AeICO7VZ[/img]
verder lijkt het een redelijke stock rom te zijn
[img]y3ONEMzK[/img]Inhoud
[img]Hi1xgISD[/img]
[img]Gq0ByQ3j[/img]
[img]f2ukt0Jq[/img]
[img]PpSf1ZUV[/img]
De Helio X27 cpu van MediaTek doet zijn werk, al zal het volgens de benchmarks zeker niet de snelste cpu zijn op de markt momenteelAccuduur
Tot op heden heb ik hem een kleine 2 maand in gebruik, bijna dagelijks wordt hij gebruikt als gps dmv waze. Dus de telefoon hangt relatief veel aan de lader waardoor ik er niet direct een zicht op heb hoelang de accu het daadwerkelijk volhoudt. Maar de dagen dat ik hem niet als gps gebruik kom ik met gemak tot het einde van de dag
[img]4g7d4tSK[/img]
[img]bhTUXFN5[/img]
Het snel laden met bijgeleverde lader wil inderdaad wel iets sneller gaan, echter gebruik ik meestal een standaard lader waardoor er rond de 1.5-1.8A in gaat bij 5VDC, snelladen zou werken op een spanning van 9-12VDCAntutu score
[img]qpzWgo7L[/img]
[img]2Sm1tH92[/img]Camera
Qua kwaliteit en snelheid van foto's nemen kan er zeker niet geklaagd worden, er bevinden zich 2 lenzen achteraan, 1 ervan zou een zwart wit sensor zijn
[img]mB11oY8w[/img]
[img]v559ecZf[/img]
Doordat er 2 lenzen aanwezig zijn heeft het toestel de mogelijkheid om bij macro fotografie achteraf de focus aan te passen. Refocus is een optie in de 'galerij'.
[img]RTP34ZBY[/img]
Ik heb bij wijze van voorbeeld een foto genomen, en de focus op het toestel gewijzigd(dit is dus nadat de foto reeds genomen is!).
[img]MGyO2nMa[/img]
[img]Q0oohLcJ[/img]Fingerprintscanner
Doet heel goed zijn werk, gebruik alleen maar dat meer om te ontgrendelen. Bij de umidigi z pro zit deze in de home 'button', die eigenlijk geen button meer is, verwerkt.
Hij durft wel wat overgevoelig zijn waardoor soms in de broekzak er een trilling optreedt van een verkeerde/slechte fingerprint lezingUpdate naar android 7.1.1
Ondertussen is er een update beschikbaar voor android, echter heb ik deze nog niet uitgevoerd.
[img]ZlgxATam[/img]