Ik heb dit spel nu anderhalve week geleden in huis gehaald, na er lang over te twijfelen. uiteindelijk heb ik toch maar besloten het spel te halen omdat ik veel goeds hoorde over de singleplayer. Installatie: Hier heb ik veel over gelezen in andere reviews, maar hier was de installatie totaal geen probleem. nadat ik de dvd in mijn pc had gedaan, was de installatie na ongeveer 20 minuten geheel klaar met installeren en kon ik direct aan de slag. Gameplay: Aan de gameplay in dit spel heb ik aan het begin wel even moeten wennen, dit komt waarschijnlijk omdat ik de gamplay van battlefield 2 gewend was en deze geheel anders is. Maar naar wat aanpassingen van de toetsen ben ik toch zeer tevreden en valt het achteraf wel mee.
dus van hot naar her is niet leuk en dat komt omdat je elk filmpje doorklikt, tja kwestie van eigen schuld volgens mij. Dan zet je een stukje verderop:Ik persoonlijk vind de verhaallijn in dit spel nogal krom. je vliegt van hot naar her en er is soms geen touw aan vast te knopen. het ene moment sta je in een krottenwijk in rio, en het volgende moment zit je op een gletsjer. Je moet de filmpje`s tussen de levels in kijken om de verhaallijn te blijven snappen. Dit is echter niet voor mij weggelegd omdat ik gewoon wil schieten en niet alle filmpje`s wil uitzitten.
nu vind je het opeens wel goed al die omslagen? Ik snap ook wel dat een verhaal en verschillende gamelevels niet hetzelfde zijn maar dit slaat kant noch wal natuurlijk.Dit vind ik in dit spel mooi uitgedacht. Het ene moment sluip je door de sneeuw en ben je zeer voorzichtig met iemand dood te schieten, terwijl je 5 minuten later oog in oog staat met tientallen vijanden