]Hallo Josefien,
Ik heb er ook één. GPS doet het bij mij altijd goed. Duurt even voor ik een fix heb, maar na een minuut of 2 max 3 lukt het wel. Eens gefixt blijft hij het bij mij altijd wel doen. In een andere review heb ik al gemeld dat het locken van fragmenten een beetje onhandig gaat. De [down] knop om een fragment te locken toggled, dus als je per ongeluk twee keer die knop indrukt geeft hij het fragment weer vrij om te overschrijven. Heeft mij wat aardige beelden gekost voordat ik daar achter kwam. Nu kan je wel zien of een fragment wordt gelocked door een geel icoontje in het scherm, maar de camera zit bij mij achter mijn spiegel en dat kan ik helaas niet zien zonder bijzonder verkeersonveilige fratsen uit te halen. Bovendien wordt het scherm om de camera minder warm te laten na 5 minuten uitgeschakeld.
Afgezien daarvan ben ik best tevreden met de camera, hoewel het afstellen een ding is omdat je dus alleen de verticale hoek kan bijstellen. Aan de andere kant: Eens goed gepositioneerd blijft het goed staan. Het probleem met de radio ken ik niet, maar ik heb dan ook een radio uit het jaar kruik in mijn auto. Heeft geen DAB+. Maar wel een cassettespeler, haha.