Samsung S5230 Zwart Review
29 november 2009, laatste update op 29 november 2009, 43 views
Rapporteer
Inleiding
Na 2 simpele nokia's mijn laatste was een 2630 wou ik eens iets geavanceerder, ik koos voor de samsung star, omdat de besturing met widgets mij ideaal leek, omdat hij een bewegings-sensor heeft, omdat het desing me aansprak, omdat ik mijn mobiele internet beleving wou verbreden , omdat de prijs goed zat en natuurlijk omdat hij een touchscreen heeft.
De doos
Zoals de meeste samsung's zit hij in een zeer kleine beperkte doos, daarin trof ik aan: een samsung star natuurlijk, een oplader, een usb kabel,oortjes en een cd met software. Over de software ben ik helemaal niet te spreken het is in een woord: kreupel, het crasht constant, het herkent de star niet goed enz..
Duurzaamheid
Hij voelt, heel licht aan net...
3 van 5 sterren (Voldoende)
Inleiding
De doos
Duurzaamheid
Hij voelt, heel licht aan net speelgoed, dat vind ik peroonlijk een plus punt, hij is wel stevig ik hem hem al perongeluk van tafel hoogte vlak op scherm laten vallen en geen krassen niks. Het achter plaatje is van heel licht plastic en krast snel dat vind ik een groot minpunt als het van ijzer zou geweest zijn voelde het meteen een pak steviger.
REST COMING SOON