Samsung X520 FA01 Review
Goede, sierlijke en solide aanvoelende laptop. Numeriek toetsenbord is erg handig. Laptop is bijzonder stil en gaat in de praktijk ca. 8 uur mee op één accu. Scherm is bijzonder scherp en lekker helder.
Nadeel is dat er geen cd/dvd-drive in de laptop aanwezig is. Voor mij opzich geen ramp, maar soms sta je er niet bij stil dat het ontbreekt (in mijn ogen zó vanzelfsprekend dat elke laptop een cd/dvd-drive heeft).
Pluspunten
- Licht gewicht;
- Solide gebouwd;
- Prachtig scherm;
- Lang werken (+- 8 uur!!) op één accu zonder tussentijds opladen;
- Stil;
- Numeriek toetsenbord.
Minpunten
- Stroom aansluiting zit aan de linker zijkant. Bij het werken met de laptop op schoot rust de laptop dan als je niet oplet op de stroomstekker/connector;
- Ventilatierooster zit eveneens aan de linker zijkant en kan zodoende ook door je been onbedoeld dichtgebouden worden. Heb hier overigens nog geen problemen van ondervonden. De laptop wordt nauwelijks warm.
- Windows Vista 32-bit meegeleverd. Geen Windows 7, geen 64 bit.