Goede kwaliteit laptop, Ik heb de laptop gekocht met de btw dagen van een groot concern (geen reclame maken:). Ik gebruik hem voor alles, studie, gaming, video etc.
Het enige wat ik mis dat het scherm geen IPS scherm is. (gemiste kans).
Let op: er zit geen gigabit lan poort op. Die moet je los bijkopen.
Ik had het service gevonden als ze er een dongle hadden bijgegeven. Maar helaas.
Wifi werkt uiteraard goed, maar als je snelheden wilt halen, draad is koning.
Er zit een sd card reader op, maar wat mij verbaasd is dat die niet sneller is dan 30mb/s. (niet heel grondig getest)
Accuduur is ook prima, hangt ervan af hoe je hem gebruikt maar bij mij ligt gebruik kan die een dag(7 uur) uur op accu, energie zuinige stand dat wel. Bij performance mode, vind ik vier uur op zich redelijk.
Wat ook een plus is het geheugen nog uit te breiden is naar 16gig ddr4 (nu 8 gig).
Is een leuke optie voor de toekomst.
Ik ben nu aan het muggenziften, Maar want ik dan weer niet begrijp is dat er 2x usb 2.0 opzit ipv allemaal 3.0. Usb 3.0 is backword compatible dus snap ik die keuze niet helemaal. Tis een high end ding , tja
Opstart tijd is echt snel onder de 30 sec., maar soms lijkt wel als aan het navigeren bent dat hij wat trager wordt in windows weet niet waardoor dat komt.
Het is an sich geen gamings laptop, maar het kan er zeker wel mee.