Grappig, ik heb dezelfde koptelefoon maar kan me in geen enkel punt van de review vinden.
- Bluetooth: connectie is perfect, ik kan vanaf m'n bureau een meter of 10-15 lopen naar een wc met muren er tussen zonder storen. Loop ik verder gaat hij storen tot ze connection lost zegt, loop ik terug zegt ze weer Bluetooth connected, even weer play tappen en hij gaat. Linkerhand is totaal geen issue.
- Bluetooth pairing: Heel makkelijk, druk 7 seconden op de uit/aan knop, druk pair op device en klaar....
- Gaming: er is geen verband tussen game stotteren, geluid en Bluetooth audio... Het enige is dat de Windows 10 Bluetooth settings default verkeerd staan.
- NC: hoofdpijn kan ik me niet in vinden, maar er is een rare suis in m'n oren na te lang gebruik in een stille omgeving, gewoon uitzetten als het stil is dus. Een optie om de NC minder hard te zetten zou echter wel welkom zijn.
Connected maar geen geluid komt doordat je Bluetooth op je telefoon en pc tegelijk aan hebt, dan is hij connected met bijde en gaat er iets mis. Dit hebben alle Bluetooth audio apparaten die ik gehad heb. Heeft vooral te maken met de slechte Bluetooth driver op windows
[Reactie gewijzigd door Flaat op 25 juli 2024 18:26]