Het kopen van de case.
Het kopen van de case ging makkelijk en vlot ik ging naar de computer beurs in Roosendaal en ging naar een Duitse stand waar ze deze kast hadden. Ik moest er 22 euro voor neertellen. Ik kreeg hem netjes in doos alleen zat er geen voeding in dat was minder, maar voor 15 euro had ik er een bijgekocht.
Systeem in de case bouwen.
Het inbouwen ging vrij gemakkelijk. (een systeem inbouwen is nooit moeilijk) er waren veel schroefjes meegeleverd en nog wat reserve. Ook zaten er plastice vierkantjes bij zodat ieder moederbord in de kast past, wel slim van MS-Tech. Ook zat er een speakertje bij voor je mobo als die er nog geen had. Verder zat er nog een manual bij wat een beknopte van een beknopte manual was er stond bijna niets in maar ja die heb je toch niet nodig.
Neons aansluiten.
Er zaten 2 groene neonlichten bij ze deden het goed maar ik vind groen niet staan in mijn pc dan lijkt mijn moederbord net een cockpit van een Russisch vliegtuig. Ik heb daarom die groene neons vervangen in blauwe 5 euro per stuk dus niet duur. Alleen als de processor veel werk doet zie je de neons ietsje minder licht geven terwijl de voeding het aankan want hij word niet volledig belast.
Apparaten aansluiten.
De CD-ROM...