Samsung Galaxy S7 edge 32GB Goud Review
10 januari 2017, laatste update op 10 januari 2017, 699 views
Rapporteer
Nu meer dan een halfjaar dit toestel in gebruik.
Erg snel, je kan zo vlot van apps swipen vrijwel lagg vrij.
Waterdicht, het geeft toch een iets zekerder gevoel als je telefoon waterdicht is als je op het strand bent of bijvoorbeeld foto's aan het nemen bent bij een wateromgeving.
Pluspunten
- Snel.
- Waterdicht.
- Mooi beeldweergave.
- Design - mooie afwerking
- Accu duur - fast charge
Nu meer dan een halfjaar dit toestel in gebruik.
Erg snel : Je kan zo vlot van apps swipen vrijwel lagg vrij.
Waterdicht : Het geeft toch een iets zekerder gevoel als je telefoon waterdicht is als je op het strand bent of bijvoorbeeld foto's aan het nemen bent bij een wateromgeving.
Mooi beeldweergave: Zoals we van Samsung gewend zijn een mooi Qhd beeld een hoge dpi.
Design en afwerking : Mooi gebogen randen, als je zweterige handen hebt glijd de telefoon helaas uit je hand weg, hiervoor heb ik een silicone hoesje wat dan weer minder prettig is met het aanvoelen van de telefoon.
Accu duur : Ook dit vind ik erg verbeterd, naar een uur aan de lader is de S7 Edge vol, daarnaast kan ik er een hele dag van 8 uur 's morgens tot 12 uur 's avonds mee weg.
Betrouwbaarheid, helaas heb ik een mindere ervaring, mijn S7 edge heeft een bug, kan helaas geen foto's in het donker maken dan zie ik alleen maar een witte waas. ook als het schemerig is moet ik niet mijn flits aandoen helaas heeft Samsung voor het eerst hier mij mee in de steek gelaten.