ik heb ook de kussen van de 840 er op zitten (niet die van de 940 doen heb ik gelezen, dan wordt het allemaal te schel).
Maar ik vond hem vooral te zwaar op m'n hoofd. Het stuk nepleer kan je 'reversible' open maken (voorzichtig loshaken) en dan zie je dat er in die hoofdband een groot stuk rubber-achtig plastic zit wat veel te hard en zwaar is (naar mijn mening). Dat kan er gewoon uit zonder dat het iets aan de functies van het afstellen doet of wat dan ook.
Ik heb vervolgens dit gehaal:
(de vervangbare padding van een Sennheiser 580 / 600 blijkbaar) en die gewoon met wat velcro (of dubbelzijdig plakband) vast zetten, en daarna het geheel weer dicht naaien (vriendin lief / vrouwlief was hierbij heel handig

Voordat ie dicht gaat ziet het er dan zo uit:
Hij is nog steeds 'foldable', afstelbaar en een stuk lichter (scheelde meer dan 80 gram op m'n wegschaal met before-and-after). Kan inderdaad heel lang op m'n hoofd blijven zitten maar mist de ademing van semi-open headphones in de hittegolf momenten van de Nederlandse zomer

De 440 out-of-the-box is erg ;analytical' in geluid, en de kussentjes hebben even nodig om wat zachter te worden zodat ie wat beter zit. De kussentjes van de 840 zijn een mooie 'instant fix'. Zijn zachter van nature, vormen iets beter waardoor de bass iets beter merkbaar is. Maar nog steeds subtiele verandering hoor, ik zou ze altijd 'analytical' blijven omschrijven, het is niet alsof het opeens een HiFi headphone wordt.